@Elence93, ја видов и јас во Рамстор, со Рамстор картичка е намалена од 330 на 275 ден. Инаку, ако ја купуваш, ако не те мрзи и ако не заборавиш, пиши искуство, ме интересира каква е .
Немам забележано печење, еве баш сега на капаците ставив и немам реакција.. Под очите немам ставено да видам
Со тонирана заштитна крема на Фризидерм одите ли на плажа или само со обични, може глупо е прашањето ама прв пат користам тонирана крема, секогаш обична заштитна ставав па се мислам како реагира лицето Инаку кремата ми е мене ептен добра, може ли и зимата да ја користам наместо пудра?
Со која сакаш, баш читав мислења од дерматолог, тонираната уште повеќе заштитувала, единствено ако ја користишсамо таа гледај поголема количина да ставиш за целосна заштита. Јас па,за да не сум многу темна и повеќе слоеви да ставам од таа и за максимална заштита, ставам прво од обичната слој, оставам да се исуши и над тоа од тонираната, доколу сакам да покријам некоја неправилност. И јас планирам и на зима, се надевам само нема многу темна да ми е. Така да ќе заборавам на пудрите подолго време.
Фризидермот (обичен) да не е некаде на попуст? Гледам при крај ми е, па да си набавам залиха со време. Веќе второ пакување користам, ептен сум задоволна. Како што сум цел ден на Сонце, обично со други креми сум се зацрвенувала на нос и под очи на образите сега таков проблем немав воопшто.
Јас никаде не можам да ја најдам кај мене. Во 2 градови прашав, само тонираната ја има. Ако ја најдеш во Зегин, пиши, да одам и јас да проверам пак дали ја има. Цената иста беше последно кога прашав минатата недела, 699 ден.
Се мислам помеѓу Heliocare и Eucerin oil control доколку ги имате двете користено која ви била подобра? Комбинирана кожа имам.
Да ми препорачате некоја крема за лице со спф до кај 300 ден. До сега немам користено па сакам некоја добра да е. Ми е страв да не ми се исфрли лицето. Од дм добри ли се? Или гледам оваа на carroten што ја коментиравте погоре?
Драга сѐ што не треба содржи овој крем. Од навтени деривати, силикони, и останато. Јас не би ти го препорачала.
Користам еуцерин оил контрол, и ми одговара на кожата генерално ама откако дознав дека има лош состав сакам да ја сменам. Препорака за нешто слично со подобар состав? Имам комбинирана кожа.