Дали ја има некој пробано оваа крема на биодерма да сподели искуства? https://www.google.com/search?biw=1....gws-wiz-img.mOu58Zr7Fcc#imgrc=nkDc68zuHfiSvM:
Мене многу ми се допаѓа тоа што не ми ја мрси дополнително кожата, а и нијансите одговараат/прилагодуваат на твојот тен. Минус го давам само тоа што печи ако ставаш околу очите Али во принцип најдобар до сега што имам користено.
Здрaвo девoјки. Сaкaм дa купaм кремa сo СПФ 30, имaм мрснa кoжa пa се прaшувaв дaли ќе мoже дa ми препoрaчaте некoјa.
La roche possay effalcar тоа е крем-гел кој што е против флеки но има и СПФ 30 фактор го користам, супер е. Втор предлог, Eucerin oil control - dry touch SPF 50.
Дали може да ми препорачате крем со заштитен фактор кој не е многу скап а сепак да штити. Секогаш сум користела avene, eurcerin, bioderma но моментално не можам баш да издвојам толку пари посебно не за одмор од 3 дена. Благодарам ☺
Ima edna na Bioderma so faktor 50 i plus protiv fleki od sonce. Ja koristam momentalno i super e, i jas imam kafeni fleki na obrazite pod ocite, pa ke vidime dali ke se povlecat. Inaku ne e mrsna kremata, ubavo se vpiva i ne e komedogena.
Iskreno ne veruvam deka ke mi gi izbrise postoeckite fleki, mislam deka ke spreci da se pojavat novi. Ama ako se sluci cudo i mi isceznat ovie, ke ti kazam. Vo princip koristam se na Bioderma oti imam mrsna koza sklona kon akni i mnogu mi pomagaat proizvodite. Pudrata so faktor 50 e edinstvena sto ne mi pravi mozolcinja. Zatoa ja kupiv i taa protiv fleki
Исто прочитав дека ја фалат кремата Лала за флеки. Секако ќе одам до аптека утре и ќе се распрашам. Фалаа
Девојки доколку некоја од вас што има мешовита кожа и (екстремно) склона кон акни, а да ја имате испробано биодерма 30 спф акн мат, ве молам за мислење бидејќи е поскапа да знам дали вреди да ја купам. Благодарам.
Здраво девојки, знаете ли некоја крема за спф што е oil free& fragrance free а да не е биодерма некако не ми се даваат пари, иако размислував да го земам kid lait 50 лоши е 100мл па се исплати. Земав еуцерин за мрсна кожа ама ми смрдеше како на болница... во составот втора состојка денатуриран алкохол и не ми баш одговара на кожата. Ако имате некој предлог ве молам пишете ми макар и од интернет да го нарачам и онака од таму почесто земам.
Предлог за добра спф крема ама без хемиски филтри,што може да се нарача преку нет? Дали некој ја има пробано оваа