Dali zmaete Caroten kremive za lice dali ostavaat mnogu belo? Za majka mi nekoja sakam da zemam, ne koristi sminki pudri, znaci ne e problem ke ja izblenda ama da ne e apla white cast.
Дали може да ми препорачате некој спф, по текстура сличен на Еуцерин. Зедов Хелиокер ама лицето ми се исфрли многу од него.. Имам комбинирана кожа и не сакам да ми остава бела трага.
Ја пробав тонираната на Мадара со СПФ30 и ептен ме бендиса иако сум бледа нијансата скроз ми се погоди, дава убав сјај и изгледа природно, се заљубив Ме интересира дали на Мадара таа со СПФ50 е иста со нијансата на оваа, која ги користела двете да ми даде информација кога веќе земам барем да биде со повисокиот фактор ако се исти нијансите
ИТНО ДЕВОЈКИ....препорака за крем со SPF за лице, и посебно за тело со солидна цена а висок квалитет..Благодарам однапред
На Alga maris кремите, има и пигментирани и непигментирани со спф 30 и 50 , посеббо за лице и посебно за тело. На Мадара ultra shield исто пигментирани креми за лице Mossa 365 day defence оваа е сјајна крема и исто пигментирана А ако сакаш една што може да ја користиш и за лице и тело тогаш на Levrana , само што се размачкува потешко и поради тоа се става малку по малку.
За мрсна кожа: Моса спф30 и тие што ти ги напиша членката @koritsaki Мосата е врв,потпишувам со двете раце иако има мал сјај но одлично штити и убаво легнуваат пудрите.
@buba4e89 се сложувам за Мосса, 1 година како не ја менувам 4-5 пакувања имам потрошено. Инаку имам прилично нормална кожа моментално.
Пак јас досадвам тука Кој е подобар избор на Мадара, стикот или кремот со спф50? Ме интересира стикот каков е дали е темна нијансата и дали изгледа природно на лице како кремата и во однос на покривноста во споредба со кремот Решена бев да го порачам кремот ама сега ме копка за стикот да не се каам