За првата потврдувам дека е супер. Плус има некои состојки во неа што воедно ја негуваат кожата и ја штитат нејзината бариера.
Мосса многу бавно се троши ама реално најпогодена до сега ми била. Три месеци ја користам и мислам дека и догодина би ја зела пак. Спрејот на Ла Роше ми врши работа на плажа после излегување од вода. Задоволна сум во глобала. 50ка фактор. Леврана пинк 50ка поретко ја користам, не ја можам многу е густа а лицево некако не ми ја трпи. И така стои.
Од каде го набавуваш спрејот? Во Грција моментално секаде каде што прашав беше sold out, за Македонија не се ни обидувам.
Еве неколку аптеки каде што е достапен 1. Aigaiou 35 , Kalamaria 2. Agiou Dimitriou 128 (аптеката се вика 128pharmacy) 3. Chrisostomou Smirnis 24, Sindos Тука ги има. Ако треба нешто др пиши
Некој искуство со некоја од овие креми со спф? За комбинирана кожа. Моментално ја користам на фрезидерм нијансираната ама да пробам и друга ме интересира.
https://www.bellina.mk/p/1474/alga-maris-krema-za-litse-so-spf30-50-ml?categories=124 Пробај со оваа крема. И јас имам сува (и иритирана) кожа со овој СПФ супер ми е. Само пред дa нанесеш стави тонер и на полувлажна кожа нанеси ја кремата за убаво да се впие и да не остава бели траги. Од останатите креми погоре, ја имам пробано на altruist, oкеј е ама не ја користам затоа што има хемиски фактор
Нема, им пишав и на белина ми викаат постепено мачкај, пробав џабе, отиде во канта. Кремава треба да се повлече од продажба, страшно лоша е.