Пред да му ја сменат формулата ми беше одличен. Последно кога го купив почна да ме исфрла и да се перута.
Препорачајте спф крем што е лесна текстура и не го мрси лицето читам читам наназад и пак не знам кој да го пробам
Да, ја користев beige нијансата, тонирана е инаку, ми беше маалку темна ама лето беше па ја користев на плажа кога одев најчесто. Не е мрсна на пр како Моса , ама не е ни мат. Тие другите две се баш мат
Samo moj sovet za kako da si odberete spf/ Za mrsna koza / kombinirana da e nesto so zink ( bidejki pomaga so sebumot go kontrolira posebno vo spf e odlicen ) Za suva / dehidrirana hidratanten po moznost da ima hyaluronska kiselina,centella isto e odlicna smiruvacka ( i za crvenilo e )
Овие се како стикови шо искрено би ги препорачал како заштита од сонце при планинарење, скиење, пливање/на плажа итн, бидејќи се водоотпорни, а воедно оставаат бел, син и виолетов слој шо како поминува дејството на факторот слојот се губи постепено и е знак дека е потребно повторно да се нанеси.
Баш за тоа ми треба деновиве но и општо за секојдневна употреба. Ги вртат по инста стиковите, баш се интересни. Дали ид белина другиот ролон има ист ефект, на мадара?
Знам за тој од мадара дека е пигментиран, но искрено не знам дали го има тој ист ефект на избледување како претходниве.
1. Eucerin Oil Control SPF 50+ Спојлер: Слика од Eucerin 2. La Roche Posay Anthelios XL Anti-Shine SPF 50+ Спојлер: Слика од La Roche Posay 3. Heliocare Advanced Gel SPF 50 Спојлер: Слика од Heliocare