Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Креми за лице со SPF - реална потреба или моментален тренд?

Дискусија во 'Лице' започната од Annath, 6 јуни 2023.

1. Zumbulce9

Zumbulce9 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2014
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    875
    @Avery јас имам многу бемки и почнав еднаш годишно да идам на преглед, кај доктор Горица кај Симпо имам идено, приватна ординација е, порано работеше и со картони, сега незнам како е, после идев во поликлиника Јане Сандански, неможам да се сетам на името на докторката ама мислам Лиле се вика, ќе ти кажат на матичен ако закажуваш ги има во мој термин, мислам се двајца дерматолози кои држат смена. Сега не сум била година ипол сигурно на преглед, но планирам да идам во прва прилика.

На Avery му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.536
    Допаѓања:
    23.073
    Искрено, и јас мислам дека ова е само бизнис, да ни кажат и оти гомната лечат и спречуваат брчки и тие ќе ги мачкаме на лице :D.
    Порано, само со вода се шлапкав и излегував на сонце. Никаков крем не користев, не ни знаев шо е тоа спф.
    А сега, дали оти попристапни ни се социјалниве мрежи, дали оти видов неколку брчки на моето лице, се мачкам и јас. Де чистење, де серум, де крема, де спф. Поарно бетон да си ставам и најзаштитена ќе бидам. :D