Сега баш сакав да ги нарачам и гледам дека првово е мицеларна вода. Нели е тоа за чистење шминка а лицето после треба да се измие со некој гел за лице?
И мене ме збуни мицелар, ма не е мицеларна. Ја проверив декларацијата млеко за миење е. Нема потреба од друго средство миеш само со ова. Јас сум против двојни и тројни детерзии. Слободно нарачај.
Здраво, извинете што ви се вметнувам во раз Дали овие производи може да се користат за време на бременост? Извинете што се умешав, но би сакала да ги пробам и јас
Здраво, мајка ми има 54год. И во последно време и се појавија многу брчки околу очите. Дали постои некоја крема или серум што би и помогнало да ги намали?
Здраво @Biodevojka препорака за ефикасни креми, серуми, производи за правилна нега и намалување на ситни брчки околу очите, и појава на ситни линии на образите, за 29+ не е важна цената? Ти благодарам
Здраво драга, за та возрат најважна е правилна хидратација, и хрнење, а со самото тоа кожата ќе стне поелатична и ќе се намали видливоста на брчките. Еве неколку производи кои лично ги имам пробано и одлични се: 1. Лавера серум за хидратација официјално прогасен од Okotest за еден од најефикасните 2. Крем за лице на Жонзак дефинитивно една од најдобрите кои ги имам пробано (ако имаш сува кожа, ако не доволен е само серумот на лвера кој навечер ќе го мешаш зедно со новексперт омега кој ќе ти го покажам подолу) 3. За навечер (во комбинација со кремот) на цело лице или само на делот околу очите каде што се појавуват брчкитр дефинитивно есенцијални масни киселини на Новексперт И да не заборавам за миење дефинитивно ова
Здраво форумки и @Biodevojka деновиве премногу се нервирам со брчките, се чудам како толку брзо остарев, итно ми треба нешто ефикасно и со пристојна цена. На кратко имам 38 комбинирана кожа чистам лице со гелот од смиљ на Оливал, користам хидратантна крема и крема околу очи со витамин ц.
Каков производ сакаш драга? Крем , серум итн? Да знам што да ти препорачам. Само знај дека кремот сам по себе нема да направи чуда. Потребно е комплетен холистички простап со козметика која реално хидрира и масажа која е од огромно значење за елсатична кожа.Еве ти линк за масажи кај мене на јутуб Каде што се playlists има околу 20 видеа посветени на разни типови на масажа на лицето. Поздрав
Ти благодарам моја драга @Biodevojka за видеата со масажа, некои веќе ги имам погледнато и ги практикував еден период но се изгуби брзо таа навика, некоја крема би сакала да пробам за комбинирана кожа. Исто така имам проблем и со темни подочници па користев крем за околу очи со витамин ц, но немав ефект, па ако имаш некој предлог ќе ти бидам ептен благодарна.
Драга од креми за лице мене дефинитивно најубава ми е оваа за комбинирана до мана кожа моментално о попутот доаѓа 29 мкд. Неверојатно е хидратанта, а колку повеќе е задржува правилната хидратација толку повеќе кожата е елатична и брчките не е видливи. Друг крем е овој
Моментално користам една хидратантна крема што многу ми прија на кожата но ќе ја пробам сигурно и оваа. Што може додатно да ставам можеби некоја со колаген? Имаш ли препорака за крема?
Крема со колаген немам користено ама јас лично мислам тој вид на креми не помсгаат и нешто посебно за брчки и да не се создаваат нови. Нешто од серуми користиш?