Нема подобра од оваа јас сум заљубена во целата линија на Жонзак. Ако сакаш нешто поевтино тогаш оваа која е преубава и доста хидратантна
Zdravoo zenicki, predlozete nekoja dobra krema za okolu oci, mestoto mi e mnogu suvo i vo posledno vreme kako da mi izleguvaat brcki okolu ocite pa nekoja dobra krema sto ubavo hidrira i izmaznuva preporacajte mi
Јас користев многу креми и поскапи и поефтини, најмногу ми се погоди од Конопка за околу очи, има смешна цена околу 300 ден. Јас со ниедна крема немав толку хидрирана кожа околу очи како со оваа. А користев многу поскапи од оваа. Некогаш се полажам за друга и пак се враќам на оваа. Никогаш не се оставам без залихи.
Јас ја порачувам од страната на Белина, инаку можеш и во нивните продавници во Скопје мислам во Ист Г имаа продавница.
Poveli top se francuska organska kozmetika preporaka od dermatolog mi se jas iznenadiv kolku se dobri so maticen mlec se alal
Zdravo Ako moze da mi preporacate hidratantna krema i serum za okolu oci zabelezuvam sitni brcki okolu ocite . Inaku go pocnav retinolot a313 i posle nego stavam samo eucerin 5.5 krema. Malku me pecka liceto dali deka go mijam so neutrogena so salicilna sto e neznam bitno mn mi go isusi liceto i brckite kako naednas da dojdoa
Здраво драга, јас би ти препорачала да го смениш производот за детерзија за околу очи дефинитивно се согласувам со сметам дека е евтина 235 мкд, а многу ефикасна ја имам користено Флоранс и навистина се многу добри
Ti blagodaram mnogu Biodevojka za odgovorot. Dali mi e dovolno navecer pred retinolot da go cistam liceto samo so micelarnata voda na So Bio etic ili uste nesto da zemma. Inaku ne pisav imam kombinirana koza sega malku isusena i imam 40 godini pa mozi i nekoj krem so hijaluron
Zdravo devojki Koj e podobar za protiv brcki fleurance, zonzak ili so bio etic? Imam 35 god i kombinirana koza
Здраво, која крема за брчки ја препорачувате за 35+ за сува кожа? За пределот меѓу веѓите најмногу ми е потребна. Гледам дека доста се задоволни од Konopka's eye cream, дали е наменета и за тој предел? Фала
Ја имам користено таа на Конопка и ок е за хидратација, лично на Хаушка повеќе ми се допаѓаше, имав чувство дека подобро негува. Сега по втор пат ја земав https://www.annifarm.com.mk/product/daily-hydrating-eye-cream-12-5ml/
Може да го земеш ова од истата марка и вади шминка и мие а како крем со хијалурон ова од истата марка