Zdravo dali nekoj ti go preporaca ili go zema kremov dali si zadovolna i mene me interesira dali e efektiven pa da si go zemam i jas
За гоџи кремот немој воопшто да се излажете, кремот е најобичен да не речам пазарски. Имаше коментари на фб во една група баш за тие што се излажале за овој крем. Точно е дека растението Гоџи помага за бришење на брчките, ама во кремов нема ни едно зрно Гоџи. Подобро е да го јадете во комбинација со Аронија,боровини и капинки, или да си правите маска за лице и врат со јогурт и гоџи.
Според мене од 30 па нагоре, ама 28 е близу до 30 така да мислам дека е ок. (мое лично мислење). Поздрав.
Ке ве молам за мислење.Сестра ми ги купила овие 2 креми преку нет.мене ми jа даде нокната крема.имате некое искуство?
Кај мене се познаваат брчки, почетни секако околу очите, посебно кога се смеам. Која крема за овој предел на лицето би ја препорачале?
Дали некој може да ми предложи лосион за тело со АНА киселини, или хемисли пилинг со салицилна или lactic киселина, но да е од 5-10% јачина. Некој што може да се купуи кај нас или да се нарача.
на алиекспрес го порачав , инаку отвори на јутјуб има мн искуства . Јас немав брчки и сепак го користев иако сите мои врснички имаат брчки , јас ги немам благодарение на дерма ролер
@Biodevojka какво мислење имаш за ему маслото? Прилично е скапо, би сакала да го земам за против брчки, имам 27 години, ми го препорачаа, но би сакала и твое мислење бидејќи ги пратам твоите совети и на форумов и на блогот и некои од нив доста ми помогнале. Ти благодарам.
Здраво драга, лично го немам пробано маслото никогаш така да не би знаела да ти кажам каков ефект има. Од маслата кои би ти ги препорачала за таа намена се дефинитивно арганово кое според мене е едно од најдобрите, потоа авокадо. Ако успеам да го пробам ова масло за кое ми зборуваш ти ќе ти пишам.
Штотоку проверував за дермаролерот, има добри рецензии само велат дека треба ептен внимателно, и дека треба да е квалитетен, а јас искрено не верувам многу на aliexpres кога станува збор за производи за нега на лице и тело....