Без декларација не можам ништо да ти кажам драга. Постирај декларација во темата за декларации и тагни ме па ќе ти кажам што мислам. Поздрав.
Дали Алверде дава соодветна заштита од сонцето, со оглед на тоа што е природна козметика?Ме интересира затоа што ми треба некој подобар и поквалитетен крем оти некое време користам серум за избелување на флеките и дерматологот ми препорача строго да се пазам од сонце, никакво излегување без соодветна заштита.За лице ја користам Bioderma Photoderm spf 30 за мрсна кожа, а за тело се мислам помеѓу Балеа и Алверде што мислите која е подобра?
Од тие две би избрала Алверде. Имаше една "детска" крема, голема туба е, 30 фактор, околу 300-400 денари. Убава е така густичка, бледо-жолтеникава, не остава многу бело после мачкање. Можеш да си провериш, ако ти одговара
Две лета ги користев SUN DANCE od dm, и задоволна сум и од цена и од ефект, без парабени, за другите состојки не знам
Ја користи некоја оваа крема? Гледам на акција е во Веро, па ме интересира дали и колку е мат. Во смисол, да не затега и суши премногу.
Од која крема или спреј за интензивно потемнување сте најзадоволни? Ми го препорачаа овој . Искуства?
Devojki dali im e smeneta ambalazata na black up proizvodite? I dali gi ima vo zegin? Ako znaete cena na sprejot so 10 ka faktor i za intenzivno potemnuvanje i na kremata so 20 ka faktor? Fala poz
Јас го добив на поклон од истата колекција само тоа што е за тело WET SKIN INVISIBLE FRESH MIST млеко во спреј за заштита од сонце ЗФ30. Доколку некој ги има користено да сподели искуство, во план сум да го земам и ова што го постира ти за лице. Колку беше во веро се сеќаваш?
Девојки дали ја имате користено кремата за лице на Avene со spf 30 за мрсна кожа? Дали сте задоволни од истата? Ве молам доколку знаете каде може да ја купам и по која цена известете ме, може и да ми препорачате друга поекономична замена
@Biodevojka постои ли некој маслен производ со добар состав за побрзо темнеење на кожата? Или што би можела да користам за побрзо темнеење?
Драга не би знаела што да ти препорачам затоа што јас сум против побрзо темнеење без заштитен фактор. Подобро поспоро меѓутоа безбедно. Поздрав.
Од кој бренд сте задоволни -Ф30 да е и понормална цена? Нивеа ги гледам прескапи. 9 дена ќе бидам, не ми се дава цело богатство за креми...
Јас сум задоволна од Sun Dance. 200 денари е кремот за лице со 30 спф, а млеката и спреевите за тело околу 250-300 денари. Сега е на акција млекото со 50 спф, чини 255 денари.