Здраво. Имам лузни од комарци и болви(мојот мачор се заразил). Нозете ми се многу лоши, што да употребам за да исчезнат раните.... Ве молам одговорете веднаш доколку знаете..
Мислам дека контрактубекс помага само за избледување на лузната. Не знам за каква лузна се работи, мене лузната од царски многу ми омекна од овој гел, со редовно користење два пати дневно. Секако, не мора да значи дека ќе има ист ефект кај секого https://www.annifarm.com.mk/en/product/cicaplast-gel-b5-40-ml/
Лузна од лапараскопска операција, жолчка вадев. Вертикална мала е над папок и при мало истегање боли. Повремено масирам со обична крема и делува по малку, барем не е сува и не пука, ама пак е ригидна. Ваљда уште зараснува зашто од скоро е. Фала.
Dali mozes da mi kazes od kaj od Stip e taa mast mi treba za moeto dete 3ipol god pred okolu 3. Nedeli imase posekotina mala na celo so 1 konec mu se poznava i sega posle nekoe vreme mu stana crveno bas igrajki se valjda se e zakacil jas bi ti bila nogu blagodarna ako mozes da mi kazes od kade mozam da ja kupam fala
Цикатрикс или Контратубекс? Тазе е лузната и е за дете. И препорака за некое масло за плус нега на лузната