Пиши ми бројче од нив во порака, те молам, ќе ѕвонам и јас не е проблем. За од 1ви септември таа недела се надевав да резервирам некого.
Девoјчињa дa ми препoрaчaте мaјстoр мoлер зa стaн oд 50 квaдрaти сo нoрмaлнa ценa,a не дa ми бaтa 200 еврa зa 6 ѕидa
Од каде да се купи опрема: поликолор, пигмент, валјаци за кречење по дома? Планираме сами да си кречиме.
Здраво на сите, имам едно деликатно прашање... Во станот стубовите ни се црвени, па ме интересира дали постои некој полесен начин за брзо да ги направиме бели без да ги поминуваме по сто пати со бел поликолор? Благодарам
Има едно средство подлога го викаат, мислам тоа е за вакви случаи. Прашај во било која продавница за бои и лакови, ќе те упатат.
Epa vaka, od moe licno iskustvo, ne e bas lesno da se kreci/farba sam ama ne e nevozmozno, jas letoto 2018 farbav i sum zadovolna od boite na bekament, gi kupiv vo brikolaz 5kg 200den. Sega pred nekoj den popravav nesto i da vi kazam pak otidov da ja kupam bojata, mislev deka ke se poznava do kade e nova ama ne, identicno ispadna, zatoa gi preporacuvam. Ako nekoj se misli od koi boi da zeme, toa e bekament. Pigmentot e ist posle nekolku godini.
Има двајца браќа од Драчево, Сашо и Гоце. Ги викнавме на кречење и ако некогаш тоа ми било ноќна мора, кога си дојдов од работа дома освен што имаше свежина од варосаното, НИКОГАШ немаше да знам дека некој дента кречел... Ниту боја на земја, ниту расфрлани работи, ниту слики на земја... женски, ИДЕАЛНО! Кај што капнало сами бришеја, дури го начекав едниот дечко клекнат со влажна марамица и бришеше... Башка што многу евтини се. Ако ви требаат молери, топло ќе ви ги препорачам
За по Скопје и јас имам молер за препорака еден од Маџари.. си го бива човекот, цел живот тоа работи и не е скапчија.. Иако јас лично преферирам сама да си кречам, ама некогаш се нема време и тоа е.. Си одам ми тонираат боја и исфрлам нервозата на ѕидовите А не ретко и сама тонирав...
Не е баш за тука може прашањево ама пак е поврзано со ѕид.. Дали знаете колку чини да се купи и да се изработи т.е да се нареди на ѕид декоративрн камен? Гледав во Мега има цени околу 1200 до 2800 за м2 зависно дали е природен или вештачки каменот ама мислам тука не спаѓа редењето на ѕид? И дали знаете фирма што го работи ова?
За фирма за редење не знам, но преубав избор на природен камен имаш во Сарај. За кај мајка ми купивме, прекрасен е. Цената е тука негде.
https://www.facebook.com/elkoing/ Ако некој има потреба од молер, гипсер и слично, од се' срце ги препорачувам. Нов ни е станот, ама молерајот и глетувањето на повеќе места ужас беа. И повеќе мајстори и фирми што дојдоа, не сакаа да се нафатат дека не е цел стан туку само некои ѕидови. Човекот ептен коректен, си ја заврши работата како што вети, и по него си собра се' и на подот нема капка боја, се е исчистено.