Криви нозе

Дискусија во 'Фитнес' започната од odbojkarka, 16 април 2011.

1. osmatetratka

osmatetratka Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    11
    Ај за погорното прашање?

2. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.264
    ^мислам дека нема потреба, моите нозе се по криви за разлика од твоите. Слаба сум, висока и имам долги нозе, па поради тоа изгледа како воз да ми поминал меѓу нози. :worried:

3. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    и јас имам криви нозе :( ,кога сум била малечка сум паднала од скалите и сум си ги скршила и двете нозе ,ми биле во гипс подолго време ,ме носеле постојано во раце моите дома :worried: , но немам некој комплекси за тоа и ич не се секирам :P

4. supergirl1

supergirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    13
    I jas imam krivo noze, znaci opsednata sum so niv, samo na toa mislam i nemam samodoverba, zosto bas jas da imam krivi noze?? zostooo?? ;( :@

5. Jinx

Jinx Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    74
    И моите се криви :D Отсекогаш ми биле такви,наследство од татко ми,заради нив не можел да стане пилот (барале се да е совршено,веројатно знаете) и затоа тој ги мрази повеќе од мене :D Јас си се навикнав веќе,какви се такви се мои си се,си ги сакам. Башка и сакам фудбал да играм ...

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.519
    Допаѓања:
    92.112
    Моите нозе се криви од колена надоле. Тој дел од ногата и ми е прилично краток, а и листот е многу цврст и истакнат особено кога сум на штикли. Јас па ги носам постојано.
    Не може да се исправи, мислам дека со вежбање може мускулот да стане појак, а после не знам дали може да се врати каков што бил.
    Со правилна гардероба се може да се покрие.
    Кога видов дека должина која почнува од средина на колена ми го акцентира најлошиот дел од ногата се трудам да не ја носам. Огромни штикли, со лош пад исто избегнувам затоа што ми го истакнуваат уште повеќе мускулот, со тоа и каква ми е ногата.
    Секако треба да се прифатиме такви какви што сме, особено за оној дел каде што било каква вежба не би ни помогнала.

Работете малку на одот, колку повеќе ги двоите нозете при чекорење толку покриви изгледаат. Трудете се колку можете нога пред нога, добро не морате онака ко да чекорите пред писта, но да биде фино за око.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mariii :)

Mariii :) Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2019
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    87
    Do pred nekoja godina ne ni zabelezuvav deka imam krivi noze...no ednas moj bivshi mi imashe kazano nemoj da stois so X nodzinja ...e od togas pocnav da si gi zabelezuvam povekje nozete i gledam deka mi se krivi kako X forma i mnogu mi se namali samodoverbata so toa ..ushte me machi..;(

8. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.398
    Немој заради тоа да си намалуваш самодовербата. Никој не е совршен и тоа кај секого е така. Затоа што имаш криви нозе и дека ти кажал бившиот, немој да си го земаш здраво за готово. Сакај си се себеси таква каква што си и секогаш има некој што те прифаќа таква каква што си, ич да не му ја мислиш...

На Seli20 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Fidorija

Fidorija Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2018
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    64
    и ја имам криви нозе како Х надоле и не ми е глупо ниту срам,таква сум каква сум,на кој му смета нека не ме гледа.

На Seli20, Crumica, hermosa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.687
    Допаѓања:
    9.343
    И јас имам криви нозе и како што сум самокритична,повеќе друг ќе ме прифати отколку јас самата.

На SummerGirl и Crumica им се допаѓа ова.
  11. Marija6165

Marija6165 Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    154
    I jas imam krivi noze... Porano premnogu se opteretuvav so toa, ne samo so nozete tuku i so kolenata... No veke ich ne mi e gajle, ako nekoj md ismeva za toa shto imam krivi noze, toa govori za nego. Za mene nishto ne znachi nadvoreshnata ubavina, za mene e bitno da si dobar i normalen chovek.

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Marija6165

Marija6165 Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    154
    Vo sukni ne se oblekuvam, no vo shorcevi se oblekuvam slobodno i ich ne se stegam.:)