Еее Бајрам од кога копа биткоин на дежавна струја, овој вика не купувајте криото. А најверојатно има инвестирано барем милион
И Лари викаше не купувајте крипто, сега апелира до владата да го регулира за и банките да инвестираат. Еве сец повлекоа неколку тужби, коинбејс, денес гемини... Се знае која ќе е последна, крипто резерви ќе објават и почнува комунизам 3.0
Пи нетворк излезе на берза и вреди околу 3$ Ама во ќар голем се тие што рудареле со години ,јас имам малку Ако некој е заентересиран за Пи нетворк да рудари без ниту 1 денар нека ми пиши сепак ништо не губиме
Јас кога го кликав пи кога не, неколку години ја имам апликацијата, околу 270 коини имам. Навистина ли вреди нешто? Врска немам како функционира, како би можела да го уновчам.
Изгледа че си каснам од газо, ако има нешто а јас не можам да си најдам пасвордот хаха. Меѓу првите можи бев пред не знам колку години ко копав секој ден.. а сега не памтам ништо.
Влези на профилот , и направи миграција на пи , мој совет чувај чувај и ништо не продавај Има опција за заборавена лозинка иначе потруди се прибидејќи ќе вреди многу , биткоинот пропаѓа
Мој совет, продавајте шо имате токен со 100 милијарди supply со само 10 миљарди пуштени моментално од кои пола и повеќе се заклучени, нема реална употреба, ќе биде дефлационен ради тоа шо само ќе се вади со рударење и ќе се продава.Чувајте 25 посто од тоа шо го имате другото шиткајте додека има вредност. Реално ако ги пуштат сите токени 100 миљарди треба да има маркет кап од 250 миљарди долари за да има цена 2.5 долари што со тоа што токенот го нуди неможе да се случи никогаш. Сепак ова е мое мислење вие најдобро си знаете ама јас мислам профит е профит
Добро даде твое си е како му е стегнато околуврат, овој вика капут, дедоларизација незнаат накај да фатат, конечно почнаа реално да гледаат на работите и да им текнува дека годишно се 2 трилиона у дефицит.
Сега му пропадна и договорот со Украина, планираа нелолку милиони од таму да извадат, плус крипто, плус кратење. Изгледа Европа дала подобар договор од УСА. Упс. Очекуваа да го напаѓаат и овој да потпише неколку трилиони договорот.
Момци и девојки, чувајте си ги паричињата и заборавете ги некој месец. Трамп јаде гомна за Мексико, Канада и Кина со огромни царини, за Украина со Русија, итн итн. + почнаа да ги бркаат воке административците и тоа кошта пари. + додајте на тоа дека Блекрок и МИкроСтратеџи имаат по голем број биткоини и може да ја манипулираат берзата. Совет од мене, као чоек шо има 20к еур у крипто стаени и моментално ми се на 4000 (у гз да се ебам коа сум глуп), ХОДЛ и уживајте до Август.
Држиме, не пуштаме. Ќе се средат работите. Се е шоу за пред народот. Овој ЏејДи Ванс за ништо не го бива. Збори за право на говор, а не дава друг да се доискаже. Уште многу фурни леб треба да изеде за да стане политичар. Пред 3 години едно збореше, сега друго. Кон нацизам 2.0 водат америте, ќе спласнат работите за некоја недела.
Никот е од пред биткоин да стане мејнстрим и долго пред другите крипто парички. Дај кажи кои парички ги имаш ти. И како тоа успеа од 20 на 4 да паднеш, што купи
Здраво, доколку некој сака да се поврзе на Bee Network може да го искористи мојот код sbk3 апликацијата е потполно бесплатна само еднаш дневко кликаме(рудариме) би коинс кои подоцна че може да ги уновчиме. истиот принцип на работа како Pi Network само што поради тоа што Pi веќе излезе на пазарот како криптовалута, за да добиеме коин ни се потребни повече денови, а во Bee Network се добиваат повеќе коинси дневно.