Криптовалути

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Medical girl, 6 декември 2021.

1. pance24

pance24 Активен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2024
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    46
    Тешко :)

Секоја пара што повеќе ја има и е во поголема сума тоа поголеми се апетитите.
    Се додека не се остане без ич.

2. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    19.755
    Што ново излезе сега?

3. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.867
    Допаѓања:
    4.598
    ДЦА брате и опушти се

4. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.867
    Допаѓања:
    4.598
    Доаѓа време да го собереме кајмакот ич да не се замараш со тоа шо си доле тие 75 посто во три саата се враќаат во криптото, можело да имаш подобар влез ама како и да е х 10 од влезот секако ќе си најмалку IMG_2795.jpeg

5. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    19.755
    Ви тргна денес

На Realist1 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    841
    • Пишувај кирилица
    Mi e gajle iskreno. Izbrisav sve, ke rwinstaliram u 2030 na sleden bull

7. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.867
    Допаѓања:
    4.598
    Седи бе шо ти е до август си 10 х 200к ја од 2016 сум у крипто, ќе вадиш профит ќе влеземе пак у беар маркет на ниско 2027

8. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.867
    Допаѓања:
    4.598
    Еве ти една без пари анализа од некој странец шо не е експерт.
    Согласно со тоа што коинот има supply од 100b токени а моментално се во циркулација 6.8 билиони токени и токенот има цена од само моментално точно во овој момент 1.83 долари значи тоа би било некаде од околу 6.8 проценти од вкупниот број на токени, токенов е дефлационен и тоа страшно дефлациониен. Со оглед на тоа дека само што се пушти на пазарот и немаме податоци за да правиме техничка анализа направив техничка анализа за тебе на 4 часа и на 1 час при што се доби следново:
    Pi токенот стигнал до фибоначи 2.618(26464) од 15 00 часот до 23 00 часот при што истиот се одбил и ја прекршил тренд линијата за нагоре се одбил од супортот на 1,529 и тргнал нагоре ради скокот на биткоин при што истиот моментално се наоѓа на средината на каналот кој ќе се обиде да го скрши на цена од 2.174 и доколку би го скршил би пробал да пробие цена од 2.7406 долари. Истата граница преставув 2.618 фибоначи резистанс зона каде што најверојатно луѓето би продавале и би било тешко да се помина, ако ме прашаш мене јас би ставил сел ордер на на точно 2.7 долари.
    Согласно со работите шо јас ги разбирам би те советувал да ставиш сел ордер на 2.6 долари ради безбедност да не е точно 2.7 и добиениот профит да го ротираш во проект кој има подобри фундаментални вредности од овој коин.
    Не сум информиран кога ќе има отклучување на дел од останатите 100 б коини и поради тоа оваа техничка анализа е направена без земање во обзир тоа дека може во блиска иднина да има отклучување на коини и дефлација на вредноста на токенот. Исто оваа анализа е правена само врз основа на 4 часа зона и на 1 час зона ради тоа што нема доволно чарт за да се направи подетална анализа на токенот од предходен чарт.
    Согласно со добиените податоци токенот во иднина би требало да се движи во надолна цена односно да губи на вредност.
    Ова ти е предлог од еден не ЕКСПЕРТ кој е долго време на маркетот и главна цел му е да оствари профит.
    Баш да видиме дали ме бива за анализа на маркетот нека стои ова тука
    pi3.png пи6.png

Последна измена: 3 март 2025
  9. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    19.755
    Ти вака што се разбираш во крипто светот сигурно многу имаш заработано