а Пеналдо да беше со долга шатирана коса и протези и без мусклули да не беше развиен како во неговите почетоци во Ман.Утд ќе го сакавте? како да не хахаха себично и арогантно суштество
Е ај кажи ми по што е себичен Роналдо? Јас како што гледам многу пати и асистира на многу голови,кога може комотно да проба да шутира од таа позиција.Не како Меси,за кого цел тим игра за тој да даде гол.Или ова себичен некој ќе спомне,па сите по него повторуваат. И баш ми беше убав со подолга и шатирана коса.Само што сега е уште повеќе убав . http://www.youtube.com/watch?v=nhEHBENJ9Dk http://www.youtube.com/watch?v=JV-npxFvR-M
Многу многу не го сакав, ама кога дојде во Реал почнав да го симпатизирам ради неговата одлична игра, без сомнение одличен фудбалер е ! Зар каталинчијната и овде ги има абе ископлексирани души, зар физичкиот изглед е поважен од квалитет кој го поседува еден фудбалер, од неговата игра и способност на теренот ? ако е така Меси е најубав, абе лепотан.
извини молимте квалитетот никој не му го оспорува ... јас само ве прашав дали толку многу ќе го сакавте да беше ружната лети како порано... пошо сите нешо напалени се...роналдо најубав ваков таков... и да и овде не има зар некој може да ми забрани да коментирам кај шо сакам? ха никој не рече дека физичкиот изглед е поважен од квалитетот на фудбалерот самата јас сум доказ многу си го сакам месси заради неговите квалитети а не заради изгледот пошо не е нешто убав... не ми ги вртете зборовите
Ќе го сакавме ! мене воопшто не ме привлекува па ни сега неговиот физички изглед, така да го гледам само квалитетот
Значи и ние го сакаме Роналдо заради неговите квалитети, исто како шо ти си го сакаш меси заради неговите. Со ова твоја реченица се’ објасни не знам зошто сите доаѓаат да коментират на темава во врска со убавината на Роналдо.
кога имав 12 год го видов еднаш во манцестер али тогаш се уште не гледав баш фудбал и ништо за тоа не знаев.. потоа кога се играше фудбал ке правет за да го видам лелеее само колку го сакав
Е никогаш нема да можам да ги разберам оние кои се против Реал поради него, исто како и оние кои се за Реал само поради него. Тим си е тим, играч си играч. Не гледам стварно зошто такви ставови .
Си најдов документарец на нет за Кристијано наш, се вика Christiano Ronaldo tested to the limit. Едвај чекам да го гледам.
Погледни го обавезно, ептен добро е Доказ дека Кики наш е машина за голови Има уште еден документарец за него( Тhe Boy Who Had a Dream), ама тој повеќе е за неговата животна приказна пред да стане она што е денес.
Го изгледав и се докажа она што сите веќе го знаеме. Дека е најдобар на свет. А инаку сега и овој што ти го препорача го вадам за саат ипол ке го изгледам и него.
Чекај да те просветлам. Некои играчи зимаат награди а некои ги полнат мрежите. Ако се лажеме, не е најдобар.