Отсекогаш сум била за Барса,и секогаш ќе ги мрзам Реал. Роналдо е добар фудбалер,не викам не,гледав видеа како шутира во темница и дава голови,колку високи скокови имал и колку брзо трчал итн. се ми е јасно. Ама многу ми е нарцизоиден,себичен и како што кажа Росоњерче,цело време во центар на внимание. Викате дека Роналдо можел сам се да постигне,а Меси неможел без Чави и Иниеста. Извинете,фудбалот тимска игра да не е случајно? Се игра заедно,во тим. Колку сакаат сите нека го величат,за мене ќе остане само еден обичен португалски сељак,со добри фудбалски способности.
Плукаш по Роналдно, а незнаеш ништо за тоа како игра. Се согласувам дека е одличен играч, брзо трча, одлично е во дриблинзите, дава голову со високи скоково. Ама, фудбалот е тимска игра. Никој не може да излезе на терен и сам да игра, а Кристијано се обидува да го стори баш тоа. Епа не може. Ама да го споредиш со Меси, ван Перси, Чави, не е толку добар. Се труди, се мачи ама не го бива.
На денешен ден пред 28 години е роден најдобриот фудбалер на сите времиња - Кристијано Роналдо СРЕЌЕН РОДЕНДЕН КРАЛУ Ти посакувам долг и среќен живот исполнет со радост и успеси. И секако уште многу години да те гледаме во белиот дрес!!
Среќен роденден Роналдо! Уште многу успеси, голови, титули во белиот дрес. Да влезеш полека, полека во легендите на овој клуб, веќе си на пола пат до таму.
Најдобриот мадридиста засекогаш http://www.youtube.com/watch?v=plf4pfLTgjQ дајте ве молам само погледнете,по 10 мин почна да игра како ништо да не било,колкаво ли само срце има.Баш вчера го гледав ова и плачев верувајте..Беше и ќе остане најдобар п.с.за тие што го сакате заради убавината,што навивате за реал само заради него,верувајте не е се во убавината.Вистинската убавина се гледа во срцето
Навивам за Реал или подобро да кажам навивам за Кристијано. Па и не мислам баш дека сака да постигне се’ сам. Сепак, ако се укаже можност, секако дека ќе шутира, нели?
Лигав е. Дури понекогаш се однесува како некоја жена (поточно, вид на жена: шмизла). И мисли дека е некој голем фраер.
Меси може под прозор само да му плукне. Вчера уште еднаш докажа дека е најдобар!!!!! Посебно за козичката што се курнази, ми беше посебно мило за вчерашната партија. What they said: What he said:
Ако Меси ја добие и овој пат, се бесам на шпагета. Готово! Нема ни пола постигнато од тоа, не само оваа година.
Најкомплетен играч на планетата!!!!! НАјубав, Најзгоден , Најдобар , Најбрз, Најхуман, Со големо срце , едноставно НАЈДОБАР Е !!!!!!