Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Критики и забелешки

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 14 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    26.368
    апсолутно се согласувам. И истите тие теми се затворени заради исти личности. И деф треба да се дискутира на посериозни теми и да се потикнува размислување.

2. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Токму така..Заради исти личности..Да видиме која тема е следна за клуч.. :wasntme:

3. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    26.368
    Јас типувам на После Смртта :D

4. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    И јас се согласувам со девојките погоре дека немаше потреба од заклучување на некои од темите каде што се разви дискусија. Сите што ги прекршиле правилата нека бидат банирани или опоменати, сите оф-топик мислења избришани, а темата да не стои заклучена. Нема да им го правиме ќефот на некои личности што се вмешуваат и провоцираат за да бидат нападнати, па караници и препукувања и сето тоа да резултира со клуч! Типичен пример за во темата „ После смртта“

5. dunja

dunja Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    870
    Темата АНКСИОЗНОСТ заклучена?Зошто?

6. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Дуња темата Анксиозност е заклучена поради навредливите коментари на некои од членките, посебно на Буби. Не дозволуваа никој да се вклучи во дискусија, со сите се препукуваше. Погледни и ги последните коментари и ќе сфатиш. ;)

7. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Хахах и јас така мислам...А после тоа некоја од образование.. :wasntme: :D

Еве ја отклучена е темата за премиерот..Повторно достапна за дискусија... :y:
    Е сега да се продолжи со дискусија,а не со паметување..

8. dunja

dunja Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    870
    Многу ми е жал....ни расипа муабетот, аедно време убаво ни одеше.

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Дефинитивно треба да се ограничи бројот на мислењата во еден ден.
    Се и сешто го направија за никаде со коментари од типот "Се согласувам".

10. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Најкрупните риби се секогаш недостапни... :rock: :rock: :rock:

11. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Прити, ама воопшто не се сложувам со тебе.
    Прво за админките : кога и да сум побарала да интервенираат во некоја тема го сториле тоа и плус праќаат ЛП со соопштение дали е интервенирано или не . Ако избришале некое твое мислење сигурна сум дека го сториле тоа бидејќи мислењето било несоодветно или си прекршила некое правило на форумов, или можеби поради привремениот бан.
    Нема потреба за секое избришано мислење да даваат објаснување, јас мислам дека е јасно.
    Тоа што тебе не ти одговориле, не значи дека се "крајно непрофесионални" како што ти велиш.

За хаосот на форумов: На форумов сум долго време, админките секогаш се трудат да го средат, бришат теми, преместуваат... а тешко е да се постигне кога никој не ги чита правилата на форумот.

Побаравме чет- направија, побаравме нерегистрирани членови да немаат пристап до четот- и тоа го направија, побарвме смајлија како на скајп- добивме...да не набројувам што се направиле по наше барање.
    Секогаш ги слушаат нашите сугестии.

И на крај за 18+
    Како ќе знаеш кој колку години има, дали некој лаже, постои опција воопшто да не внесеш години на профилот.
    Конкретно за категоријата секс, мислам дека младите треба да имаат пристап до неа, сексот не е само за полнолетни, никогаш не ни бил.
    За да гласаш треба да си полнолетен , дали и категоријата "политика" треба да биде 18+ ?
    Единствено нешто што може да направат админките е пред некои теми да стават предупредување дека може да содржат постови со несоодветна содржина за младите.
    Сепак правилата на форумот јасно кажуваат какви постови се дозволени , така што сметам дека нема потреба од дополнителни предупредувања.

Единствено сугестија до админките е да бидат построги, ептен се добри и толерантни.

12. Krisi

Krisi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    408
    Допаѓања:
    153
    Па и мене ми избришаа мислења од темата за македонските јавни фаци, и знаеш многу добро зошто ни ги избришаа. :D :D Се спречкавме малку нели, малку почнаа попровокативни постови, мада и јас мислам дека можеби не требаше да ги избришат, немаше вулгарности,немаше навреди, малку се закачивме само. :lol: :lol: Ја како што знам има многу повулгарни мислења и постови оставени на форумов, anyway....

13. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Епа, IRENNA, за тебе може биле достапни и интервенирале кога си го барала тоа од нив, ама за мене се тотални анонимуси и недостапни...Знаеш ли колку ЛП испратив и тука постови и ги гледам онлајн се и...И пак исто..Тоа е професионалност за тебе??? Си ја погледнала категоријата Се и сешто? Да видиш каков хаооос е таму, невиден...Теми без врска, кои не припаѓаат таму..., теми со скоро исто значење, а одвоени како посебни теми... :!: Знаеш ли каков вулгарен пост се напиша за мене, вчера??? Ама дотичната што тоа го напиша, не доби никаква опомена, а го пријавив мислењето...Реков и јас не сум цвеќе, знам да претерам, ама вулгарности не сум напишала откога го добив банот :!:
    А, ова за возраста, точно е дека немора да се напишат годините, ама јас онака хипотетски кажувам дека многу од темите би требало да се за повозрасни...
    Ако со тебе биле објективни, со мене не се дефинитивно и немој да генерализираш за нив...Можеш од твој аспект да си кажеш само :!:

14. fejsbuk

fejsbuk Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    forumot e za nikade i ocekuvam komentarot da bide otstranet....ete bas za toa

15. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Прво стави си кирилична поддршка, второ прочитај ги правилата и трето никој не ти стави нож под грло, ако не ти се свиѓа не пишувај, не не читај.
    А ако нешто не ти се допаѓа може како Прити да си напишеш што точно не ти се допаѓа, па ќе има тема за коментирање.

16. fejsbuk

fejsbuk Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    море море што рече девојкава

17. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    fejsbuk кој е твојот проблем, те гледам активна си на форумов, секој ден си уклучена , ама мислиш дека

:^)

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Горе десно, имаш Одјави се [ Fejsbuk ]

19. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Драги , администратори
    Јасно ми е дека сте единствено за мене овде недостапни на форумов , ама нешто ќе ве замолам овој пат што не е поврзано со мене, туку за доброто на форумот е.. :!: Во категоријата СЕ и СЕШТО е тотален хаоос..Се отвараат апсурдни теми от типот - Како да си го вратам ФБ профилот? или Како да избришам видео од you tube ? и сл. Најдобро би било да се заклучат и да се отстранат од категоријата,заедно со другите такви..Како онаа тема што ја отвори едно човечко битие - Каде сакате да живеете, во град, село или држава? 8) :rock: Или за жена без коса... 8) Па и категоријата секс според мене е прав хаоос... :!:
    Поздрав од Preetygirl-J :hai:

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.091
    Јас мислам дека треба да се опоменуваат членките што само праќаат постови со Да, се согласувам! Се сложувам. :y: :y:
    и такви некои други постови. Има некои членки што навистина претеруваат со вакви постови. Па може да падне некоја опомена :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.