Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Критики и забелешки

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 14 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Зошто Билката не ни одговори на молбите во врска со отклучувањето на Фемина трачеви? Билке очекуваме одговор, па макар бил негативен :)

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Јас сакам јавно да прашам зошто Лисаа сеуште не е банирана иако половината одовде знаеме дека е впрочем Прити грл ј? И не само Прити грл-ј туку и Клара007 и Тигрицаа од каде што откриваше идентитети, праќаше јавно закани и не навредуваше дека копаме на нива и сме неизживеани селанки. Од истиот профил Тигрицаа ја навреди јавно Билката, штета што го нема тоа мислење како доказ!
    Имање на два и повеќе јузера е против правилата на форумот. Ова е кршење на правилата. Како што можеле многу досега да се банираат може и оваа.
    Фала.

На TheKiketoo, Hopeful, Lolipop23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. bilkata

bilkata Администратор

Се зачлени на:
    4 октомври 2008
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    1.682
    Избришани еден куп оф-топик мислења, преземени мерки и... почнуваме наново. |(

Меѓу другото, од утре ќе имаме нови правила и нови модератори. Stay tuned. ;)

P.S. Се извинивам, но сега не можам да одговорам на сите критики, забелешки, предлози, барања. Ќе го сторам тоа за 2-3 дена. :$

На karak, baguf4e, TheKiketoo и 3 други им се допаѓа ова.
  4. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Јас прашав по приватна порака, не добив одговор, па ајде да се обидам и овде...
    Дали постои можност да се промени корисничкото име? На повеќето форуми постои како опција. Личните причини ги наведов во пораката.
    Благодарам

*се извинувам јавно ако јас бев причината `фемина трачеви` да се заклучи, но Лиса a.k.a Прити безобразно испровоцира при што ме пријави на администраторот за навреда |( и темата беше заклучена без притоа внимателно да се проследи реалната дискусија. Се приклучувам на молбата таа тема да се отклучи.

На Unfaithful18 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    Исто имам да прашам...Ако може и за мене одговор. Благодарам. :)

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Може да ви го променат само админите. Имајте трпение, имаат доста работа луѓето ;)

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Не е ниту критика, ниту забелешка. Само прашање... Од кога ќе почнеме да модерираме? :wasntme:

п.с. незнаев каде да прашам...

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905

Па Билката најави за денес, но ќе видиме.

9. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.955
    Допаѓања:
    15.950
    Сајтот е супер,но сепак имам една забелешка,поточно еден предлог...дали би можеле да добиваме ЛП кога некој ќе цитира наше мислење...Поздрав :)

10. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301

На Unfaithful18 и viki44e им се допаѓа ова.
  11. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Може ли да знам зошто некои мислења ми се избришани??? Не зборам за овие од оваа категорија, други... Мислам дека сосема во ред си беа. И зошто не добив објаснување за бришењето.
    Фала однапред

12. MenaSk

MenaSk Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    За месец октомври хороскопот!!! :) се чека... позз

13. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Имам една забелешка, секој нов член, си отвора по 87665 теми, без да прочита правила или пак да разгледа дали има некоја слична тема! Форумот веќе е во хаос :x :x :x
    Давам предлог...секој член со 100 мислења да може да отвори тема! За време додека ги напише мислењата, членот ќе се запознае со правилата на форумот, и без потреба нема да отвора секакви теми!
    пОззззз

На Linn1, Offspring, bluberry и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.435
    Допаѓања:
    5.393
    ми се допаѓа горниот предлог и ја подржувам феминката. и воедно ги молам админите да го разгледаат предлогов

15. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Немора да значи дека ако напише над 100 мислења дека ќе ги почитува правилата.
    Има форумџика со над 1200 мислења и ниту едно мислење не и е на кирилица.

16. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Mене најмногу ме иритира кога ке видам тема отворена со кирилица мислам насловот,а внатре мислењето на темата,мислам воведот пишуван на латиница,е како може да го напише насловот на кирилица,а не може воведот? :devil: знам дека неможеме да направиме ништо за ова,ама сакав да го кажам затоа што ужасно ме нервира.Oвај предлогов над мене ке е убаво да го примениме,и да има членови со 1000и нешто мислења и пак си тера латиница :fubar:

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Волф4е, можно е и насловот на темата да бил на латиница, но модераторите да го променале. :)

18. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Сигурно и некој друг го предложил ова, ама морам и јас да се „побунам“. Има премногу теми кои се слични и кои комотно може да се спакуваат во една тема... Премногу теми се, сите ги мрзи да ги листаат и читаат и секој ден се отвараат по 10 теми дупли. Мое мислење, мора да се направи ред на форумов, вака не ја бидува работава :?:

19. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Да посебно кај љубов категоријата..............заличува на Гламстик...... :puke: :puke: :puke:

20. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    ете не ми текна на тоа,како можев да заборавам :$ :tmi:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.