Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Критики и забелешки

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 14 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Мене многу ме нервират машки членови на форумот бидејки се знае фемина е женска страна и нема право да го чита машко лице.....Би сакала да предложам нешто во врска со тоа.....Може ли без некој да се регистрира да не може да влезе во форумот....и ако се регистрират машки лица на форумот додадете некоја опција во регистрацијата по која ќе се знае дали е машко или женско лице....Ако толку сакат форуми нека си направат нивен машки форум и таму сите нека се збират......а не овде......Ако може одговор на мојот предлог....Инаку форумот како и фемина е супер немам никакви забелешки....Ви посакувам успешна понатамошна работа...поздрав

2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.435
    Допаѓања:
    5.393
    ^^ cacy со самиото разгледување на некој профил ти можеш да видиш дали тоа лице е машко или женско. а едно ќе ти кажам ако сака некое машко да се регистрира тоа може и да го напрај под женско име значи единствено што ни преостанува е да се надеваме дека и тие што се зачленети ке се однесуваат добро или во спротива ке добијат блок ;)

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Јас би предложила форумов да не може да го читаат сите, туку само членовите.
    Мислам дека би било подобро некој да се регистирира за да може да го чита, а во споротивно да нема читање од страна. Што мислите за ова?

На marama, blond, Cacy и 6 други им се допаѓа ова.
  4. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Oва ке биде супер,не само да си седат и да си читаат гостите :) :$ нека ни се придружат не само гости :$ ок ке е оваа идеја,ама ако некој знае дека има форум и сака да се зачлени,нема да знае каков е форумот,како ние се понашаме мегусебно :^) како било но сепак ја подржувам оваа идеја :)

5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    епа може само темите да бидат видливи, а одговорите не :)

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Така ќе биде уште полошо, на невидено ќе се зачленуваат и ќе отвораат дупли теми, ќе стане хаос. А воопшто и незнам што се замарате со тоа. Баш ми е исто кој не чита. И онака има 15000 члена, а од нив само 500 се активни ( и тоа е многу ), значи му доаѓа сосема исто - гост и член со 0 мислења ;)

7. LaLy

LaLy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    40
    Немам забелешки за форумот,но како што спомна Лилит над мене има премногу членови а само 1/10 од нив се активни.Оние кои не се активни долго време би требало да бидат избришани затоа што онака го трупаат форумот.А ова би го кажала само така чисто од фрустрација...одредена група на ’’типки’’ го имаат помешано форумот со Гламстик.Сега не сакам да бидам погрешно сватена ама дефинитивно на некои бадијала теми им треба корпа!Поззич :)

8. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    неодамна од гинеколог дознав дека правилно е "хламидија",а не "кламидија",па може да се смени насловот на темата :)

9. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Хм па неам некоја посебна забелешка..
    -Можеби повеке смајлиња, како што веке има кажано..
    -Да нема коментари на латиница,стварно е потешко за читање и нервира |( не дека незнаеме сите латиница...мислам се разбираме..
    -Исто прочитав дека неможе да си го избришеш профилот..односно ако веке несакаш да користиш,само го оставаш и толку..е зашто така? Ке има многу убави имиња кои биле зафатени и веке не се во користење а сепак никој неможе да ги користи... Треба да се направи да може да се брише акаунт или как и да се вика..
    -Да се средат темите, сите што се дупликати или непотребни да се избрише колку може...

И то =)
    поз до сите

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.087
    Јас сакам да прашам зошто кога ќе се одлогирам од форумов, па ќе се уклучам на новости сум логирана? Или ако не сум логирана во новости да притиснам на хороскопскиот знак пак сум логирана? Дали кога се одјавувам треба од секаде да се одјавам?
    Ова посебно ме нервира, бидејќи мислејќи дека сум се одјавила и со другарки го отвораме сајтот и оп ете ти Рејнбоу. Па после пиши пропало со акаунтот.

11. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Мене не ми се свиѓа што во некои теми, особено за мода се ставаам многу слики, и тоа повекето без везе. Што дека ке ги гледам тие фустани, бар да пишуваше од кај се, за да ако ми се свиѓа да ги купам. Ако ми е за слики гледање само, ке си најдам сама на нет. И искрено никогаш не ги гледам сликите, и ретко отварам такви теми. Може за да се ставаат слики и се отворени, ама мене нај не ми се интересни. Мое мислење ... :)

На Zamzara му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Maja извини ама ако ти не отвараш такви теми, некој отвара и му се интересни ;)
    Ако сакаш да знаеш од каде се сликите оди со десен клик на сликата и кликни на Picture preview или Прикажи ја сликата (зависи како ти е направено) и ќе видиш од која страна се сликите, па така ќе знаеш и каде да си ги купиш ;)

А ако не, не мора да одиш во категоријата Мода и стил и готово ;)

:hai:

На BoaVista, mims-89 и karina8 им се допаѓа ова.
  13. CupCake

CupCake Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    165
    Мислам дека единствено нешто што му фали на форумов е повеќе теми.Другото се си е супер.

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Па почни да отвараш, не е забрането.

На Harlow му/ѝ се допаѓа ова.
  15. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Ама да не бидат дупли и безсмислени.

16. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Само едно нешто фали... известување дека сме цитирани!!!
    Сигурна сум дека ова може да се среди. Многу ќе биде од голема помош.
    Вака некои цитирања случајно ги гледаме, па може некој бара совет а ние никогаш и да не го видиме мислењето.
    Со известување за цитирање се отвара и поубава дискусија и попрегледно е :$

На Linn1 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. XXX666

XXX666 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    35
    Се сложувам за добивање на такво известување, затоа што ќе се заштеди и доста време да не се шетаме по цел форум...

18. Inola

Inola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    205
    Ми смета што некои членови цитираат цели постови за да реплицираат само на една реченица од истиот. И после низ темата треба да листаш еден куп страни само со цитати.

Мислам дека е доволно да се цитира само делот од постот на кој што се реплицира.

Ова најдобронамерно ;)

19. XXX666

XXX666 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    35
    A kako можам само дел од постот да го реплицирам?

20. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Па ќе го цитираш постот, и непотребниот дел од него ќе го избришеш. Само делот што ти треба ќе го оставиш, или ќе го потенцираш со bold, ако веќе не ти се брише. ;)

На XXX666 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.