Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Критики и забелешки

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 14 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Inola

Inola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    205
    A kako можам само дел од постот да го реплицирам?[/quote]

Го бришеш текстот што не е важен, само внимаваш да не го избришеш почетокот и крајот на цитатот, т.е. делот со заградите каде што пишува quote.

На XXX666 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Aма да останат и заградите. :)

[quote ] вака [/quote]

Без празно место кај првата заграда. :)

3. XXX666

XXX666 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    35
    Tiger girl

Прави реклами на форумот..Понудува работа на членовите и има за цел да рекламира некои производи...

4. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    xxx666 пријави ги тие мислења ....

А јас имам една забелешка ... Во милион теми прашав и не добив одговор што се овие гоогле бот,мсн бот , јаху бот ... членови се ?модератори? многу ме мачат ... не е кој знае колку битно ама сакам да знам :)

И бројот на смајлиља може да е поголем не неограничен ама барем 15тина за во долг пост убаво и со емоции да си се изкажеме ...

И ми се допаѓа модераторкиве како си ја вршат работата ... и тоа е тоа немам некоја критика . :)

5. XXX666

XXX666 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    35

6. Zamzara

Zamzara Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    32
    Јас мислам дека тајгр грл се зачлени со намера да си ја рекламира својата работа!!Еве зашто! Темата за херба лајф ја започна само со таа намера,,си вика напалени дебељуцки ќе сакаат помош а и јас ќе си се опарам!!! Јас само коментирав дека сакам да знам каде би можела да го набавам и одма добив пораче дали сум нашла и дека таа е дистирибутер и тн..Вчера дури и сите информации ги добив за тоа што како( во секој случај благодарна сум и многу и можеби ќе си набавами јас херба лајф шејк отом потом) Мислам ептен проѕирна работава излеѕе со херба лајф..Атакуваат по женски форуми :rofl: Знаат каде лежи салото :rock:
    П.С. Начекав на една тема исто нудеше помош само да и се обрателе со лична порака

На XXX666 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Чим не си добила одговор, значи никој не знае. И ние многупати тоа се имаме прашувани, ама тоа е :)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  8. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Tие ботовите ги има по сите форуми, не се `личности` туку сервери (програми) кои прават database до своите бази- од каде што се. Да речеме Yahoo Bot доставува информации до серверот на Јаху ако некој пребарува на на Yahoo Search теми за кои се има дискутирано тука, Мсн доставува информации на Msn и.т.н.
    Се надевам објаснив некако. :wasntme:

9. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Значи ботовите не шпионираат и не издаваат :bandit: :D

10. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    така би му дошло некако :wasntme:
    :D

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ееиии колку забавно јас си ги мсилев како некои луѓе или роботчиња дека ботови ... ее фала ти многу ми реши една дилема долго што ме мучеше :rofl:

12. Pla4ka

Pla4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2009
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    161
    Декорирање на храна темата веке постои значи само се натрупуваат исти теми модераторите нека реагираат .

13. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    Постов е крајно тенденциозен и провокативен и на перфиден начин се бара дискусија со која се
    агитира пробугарска политика и се потикнува национална омраза и нетолерантност.
    Зато барам постов да биде избришан и членот јавно опоменат, а во иднина одговорните да бидат по ажурни и крајно нетолерантни на вакви и слични постови кои ги повредуваат и омаловажуват националните чувства на членовите на овој форум, кој форум во крајна линија е Македонски и колку мене ми е познато сака и се држи до тоа.
    Се надевам дека ќе го уважите ова барање, кое мислам дека е во согласност со општите правила за дискусија.(точка 12, да не ја цитирам)

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Марли, од каде знаеш ти јас со каква намера сум го напишала мислењето? Планирам да си извадам пасош, а знам дека на форумов некој пишуваше оти има. Ми требаат информации. Тоа си е моја работа лично, не твоја.

Фала.

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  15. XXX666

XXX666 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    35
    И уште нешто
    една девојка јавно нудеше работа на останатите членови на форумот и рекламираше некакви производи..Мислам дека tiger girl беше...И не гледам дека се преземени мерки против тоа

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    а и општо забрането е машки да има на сајтов па? :D :lol: и таа порака беше поврзана со фемина, затоа беше копирана... ;) :D

17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.578
    Допаѓања:
    201.783

Не се грижи, мери против TigerGirl се преземени. Само темите не се избришани, бидејќи нема експлицитна реклама за конкретен производ или услуга.

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Кој рече дека е забрането? :^)

19. beautiful87

beautiful87 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    116
    Имам една забелешка без да се навредат феминките кои имаат таков потпис. Кај некои феминки потписот е толку долг со разни апликации што завзема може и пола страна па додека свртиш до мислењето под него ќе се заборавиш што се вели или има напишано мислење од два збора па цела рака празен простор па и уште толку после потписи и апликации и барем мене ми изгледа многу непрегледно и по малку конфузно :| . Дали тоа може некако да се среди, барем празниот простор од мислењето до апликациите и нивната големина???

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Специјално за машките членови

1. Фемина не е место за да си барате партнерка. Постојат други сајтови за таа намена.

2. Не пишувајте лични пораки со содржина од типот „Здр, како си?“, „Дај ми скајп“, „Ајде да се запознаеме“ или пораки со сексуална конотација. Веднаш ќе бидете банирани!

3. Не пишувајте „остроумни“ мислења во секцијата „Љубов и секс“ затоа што веднаш ќе бидат избришани, а вие ќе бидете банирани (нема да опоменуваме).

4. Сè што е напишано во претходните три правила важи и за четот. a 90% од машките што доаѓаат тука доаѓаат за горенаведените причини :worried: секоја чест на исклучоците! повеќето банирани се машки...а, да и некои женски што сакаат да бидат машки :D :D ама тие се посебна категорија :lol: :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.