Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Критики и забелешки

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 14 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Се согласувам и јас! Сакам да добијам информации, затоа што ми се потребни, а не пропагирам бг политика! Значи секој си има право, и плус темата е актуелна, па не гледам причина зошто да не го осознаеме и самиот процес!

2. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    Сдп Билката зашто уште немам одговор за сменување на корисничкото име а пратив пред да се воведат новите правила :(
    П.С. Сакаам многу да си го сменам, многу е глупаво :$

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Трпение - спасение ;)

И Лудото, тие се правила за машките кои го посетуваат форумов. Само една насока во која треба да се движат на овој форум. Да им беше забранет пристап на форумов тие (за нив) специјани правила воопшто немаше да постојат и воопшто немаше да има опција да се одбере машки ИЛИ женски пол при зачленување на овој форум.

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    да, во право си, но освен 2-3 машки, сите други не ги почитуваат правилава :devil: и мисс, мислам дека не можеш да си го смениш корисничкото име :doh:

5. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.980
    Јас сакам да се пожалам дека ни ги скрати мислењата што ги пишуваме во Кафе муабети. Јас искрено не сум за. :?: Ни ги скрати од Форумски Игри, па сеа кафе муабети, што е следно... :?:

6. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    И јас се согласувам со ова...Сега Кафе муабети и Форумските игри се ставени на исто ниво...Некој ако сака да билда постови ќе го прави тоа и по ''озбилните'' теми...Јас сум за Форумски игри да продолжат да не се бројат,но Кафе муабети да се вратат во нормала.. :wasntme:

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Јас пак мислам спротивно. Во кафе-муабети има еден куп бесмислени теми Еве ќе набројам неколку... Едвај чекам, Да се пофалам, знам дека, Се надевам дека, ветувам дека, и слични... Несакам да се навреди некоја форумџика што отворила некоја од овие теми, ама немаат поента и нема зошто да се бројат мислењата. А и повеќето се такви, без некаква посебна замисла, теми од кои неможе да се развие дискусија. И нема потреба да се брои мислење за нешто што го пишуваш безвезе.

8. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Тоа е точно не викам не...Но има и други категории со такви слични теми..Ете како пример ја земам Насмевка...Смешни слики,вицеви,дури има и тема која се вика Шишката на Хитлер...!Па тие мислења се бројат...а дискусијата е,без навреда,бесмислена.

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Викиче, насмевка не е толку посетена категорија како кафе-муабети. А и сега ако фанеме сегде да го исклучиме бројачот, нема да личи на ништо. Јас мислам дека е во ред.

10. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Нека биде вака извесно време..па потоа како ќе реши Билчето.. :emo:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  11. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Епа тогаш, и во Мода и стил се пишуваат мислења само со слики, а не развиваат некоја дискусија. Се сомневам дека некој ги гледа сите тие слики. :wasntme:

12. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    не се само кафе муабети и форумски игри без дискусија,туку уште многу други,особено мода и стил...а не разбирам навистина,што е толку битно кој колку мислења имал,уште од почеток кога се зачелнив на форумов се е околу тоа,аман

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Стварно што е битно кој колку мислења има? Ако на некого целта на форумов му е да има што повеќе мислења многу глупава поента имате. Мој предлог воопшто да не се бројат мислењата :)

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  14. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    26.368
    Мислам дека треба да се разгледа случајот на Сандричка 1 зошто сите мислења и се за тие таблетите за слабеење. Немам ја ништо против неа, ама не е фер некои членови да се банираат заради реклама, а на некои да им се прогледува низ прсти.

15. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    И јас се чудам што толку ве погоди не броењето на мислењата во кафе муабети. Јас лично никогаш не би ни приметила да не беше објавено јавно, од проста причина што никогаш не се ни замарам со таа бројка.
    Така да кулирајте, а ние ќе ве запомтиме според содржината на мислењата, а не според нивниот број. ;)

На Scar.Tissue му/ѝ се допаѓа ова.
  16. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    џабе се бројат мислења, ако нема од нив што да се прочита, затоа не трчајте по бројки и цвтечиња, оскар не даваат тука :!: :lol:

патем opsti-diskusii/koja-osobina-ja-nemate-a-sakate-da-ja-imate-t3698/ темава мислам дека ја има, ама обратно, не е поарно да се спојат? АКо сум грешка се извинувам.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Мене многу ме иритира што некои членови не водат евиденција за интерпункциските знаци!
    Ги замолувам да се потрудат малку околу тоа, наидов на долги километриски постови со ниеден знак!
    И стварно замарање ми беше и прекинав да го читам иако беше на кирилица, а да не зборам за тие на латиница.
    Како во еден здив да кажува све, ни точка, ни запирка, ни бутур. Замара кога се чита.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  18. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
  19. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Се согласувам :) Инаку јас воопшто не се замарам со бројот на мислења, одамна сум регистрирана, ама пишувам само кога имам што да кажам :$

20. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Што јадевте денес?
    Што ви се јаде во моментов?
    Како бевте облечени денес?
    Што слушате во моментов

``Ептен дискусии`` поттикнуваат темиве а сепак се бројат мислењата...
    Јас пак напротив, редовно ги следам фотографиите во мода и стил, бтв. за да ги постираш треба да се потрудиш да најдеш парчиња по нетов кои ти се допаѓаат па да ги постираш...Сигурно би требало да се одвои повеќе од 5 минути за да пратиш панорамски приказ фотографии...А во горенаведените теми и слични на нив, се постираат постови кои содржад само два збора или пастиран линк..... :^)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.