Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Критики и забелешки

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 14 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Тоа за кафе-муабети мислам дека е ОК да не се бројат мислењата.И да,кафе-муабети ги ставам на исто ниво со форумски игри.Сакав да пишам,ама еве видов дека е решено тоа. :) Од други причини,а не дека е важно кој колку мислења има. :)

2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Ти овде си зачленета да пишуваш само во темата Критики и во Форумски игри, така??

3. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Што треба да значи ова OzzyAngel?Ова ми е прв пост во критики и забелешки.А никому нема да објаснувам зошто сум зачленета,како што од никого не очекувам објаснување.Позз

4. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Мислам дека добро би било да има некои известувања кога некој ќе притисне МИ СЕ ДОПАЃА на некој мој коментар...

На Lina24 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. 2manydjs

2manydjs Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Здраво форумџии, јас сум тазе член и имам една забелешка што одма ми падна во очи додека шетав низ темиве, мое мислење е дека нема потреба да се цитираат пораки доколку одговорот е веднаш под пораката, се пренатрупуваат страниците безпотребно, а сосема е јасно на кого се однесува пораката, дури може и само со именување на членот да му возвратиме на пораката/мислењето. позз

6. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Убаво би било доколку може да ни стигнува некое известување кога некој ќе не цитира.
    Вака може некогаш некој да не цитира, и никогаш да не видиме.

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. 2manydjs

2manydjs Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Lacrimosa ги следиш темите во кои си активна и така ке знаеш дали некој ти одговорил или те цитирал

8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.698
    Допаѓања:
    8.765
    Околу цитирањето...Јас си најдов финта како да видам кој ме цитирал...Само си го пишам корисничкото име на латиница во горниот десен ќош,стискам барај и ми дава кој ме цитирал :)

На BeYourself и OrdinaryGirl им се допаѓа ова.
  9. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    да но баш темите во кои сме активни, 10 мин да не си пред пц, 3-4 страници се пишуваат :lol: :lol:

10. 2manydjs

2manydjs Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Епа ке си видиш во Види ги сопствените: мислења/теми ;)

11. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Леле, дај не оправај, досега се цитираше и уште се цитира, супер е, ти вчера се зачлени и почна да оправаш нешто добро. |(

12. 2manydjs

2manydjs Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Јас вчера, а ти завчера :D Извини ама каква улога има кој кога се зачленил?? темата е критики и забелешки ова е моја забелешка, дека не потребно се цитира се губи концептот на темата и станува досадна за читање. А ја нема тука ништо да оправувам, си има се надевам администратори и модератори, тие ги диктираат правилата на форумот.
    А за вакви ставови како на Daisy ми се повраќа, да беа сите како тебе уште во пештери ке живеевме.

13. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    ^^па никој не те тера да го читаш цитираното, а и не секогаш е целото како што е, најчесто потенцираме нешто во таквите цитати, како и да е, едноставно прескокни си го цитатот, не го читај, и не ни соли памет

14. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Колку сте некултурни!Тука сите имаме исти права.Девојката само кажа дека не и се допаѓа што се цитира и што сега???Не значи дека ке престанеме да цитираме,ама во секој случај има право да си каже.И воопшто нема потреба од тие глупави коментари.

15. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    данилела значи дефинитивно ти си зачленета само за да не критикуваш и за форумските игри, уште малку и ќе почнам да ти цртам, зошто вака со букви некако тешко ми сфаќаш(значи не ти е прв пат, не дочитуваш а се буниш) ако не забележа, девојката си го остави мислењето и никој ништо не и рече, темата си продолжи нормално, додека девојката не започна да им се меша на сите
    , а потоа затоа што само си го кажа своето мислење дејзи и рече
    , па сега ти види кој е некултурен и нема потреба од твоите глупави коментари

16. Zamzara

Zamzara Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    32
    И таа што ги критизира не е којзнае од кога зачленета!! А и што има врска кој кога е зачленет |( Не е во ред да се омаловажуваат новите членови!! Искрено речено форумов го читам секој ден и поминувам доволно време на него,но таквите како тебе ме одвратуваат од мислата да напишам нешто тука!! А не си единствена,која со потсмев и со потценување гледа на нови членови!!
    П.С. И ти не си нешто од постарите,си се зачленила кога и јас тука некаде дури и мислам после мене,ама да ти имаш еден куп мислења и тоа ти дава можеби предност пред мене !! Овде се ценат личностите со повеќе мислења,а нема врска дали е тоа некое квалитетно кажано или само нешшто истресено..
    Секоја чест на исклучоци,знаат да те испочитуваат до последно баш онака како што заслужува секој ,а некои има ќе те исплескаат од земја да незнаеш како се викаш и сето тоа поради тоа што си нов и неѕнаеш како да се снајдеш при што никој не ти помага,сите те навредуваат и ти испаруваш од форумов..
    Треба малку Билката и Михајло и целиот тим да се позанимаваат малку со овој проблем..
    Форумот е отворен за сите и се додека нема пријатно добре дојде и убаво укажување на некој дека згрешил новите членови ќе губат интерес за повторно да влезат на форумот и да бидат активни.....Или тоа Вас баш Би е гајле,нели !????

ЕДИТ : ДО Кикето
    Таа која го постираше тоа не ми остави впечаток дека сакаше да и се меша на Лацримоса туку сакаше само да и долови како таа се справува со ситуацијата,сакаше само да и помогне..Ама не гледаме сите толку песимистички како тебе, не сме алергични на туѓа помош
    А зашто си ти тука!?? Да се расправаш со Даниела?? Која си ти да и кажеш каде и што да пишува..Впрочем форумов е место за слободно изразување или...Нццц...Има администратори модератори кои што се одговорни за редот на форумот ..Ама член да се побуни кој каде да пишува..И ова да видам...Немаше да искоментирам,ама стана многу напорна,ноз хард филингс

На Forgotten, RedRose97, beautiful87 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    не ти ставив лајк, само поради тоа што потенцираш членка во крајот на текстот :) но, воглавно, за ова се согласувам со тебе 100%, љубезноста спрема новите членки во поголемиот процент е никаква! и тоа од поголемиот број на членки, множина, не именувам никој! значи во ред е, тука сме си наши и си се знаеме, колку толку почнавме да си комуницираме, ама сепак доаѓаат и нови, и искрено, треба и нив да ги примиме во *друштво*, а не само определени групи си комуницираме меѓу нас, како само ние да сме на форумов! во постов се критикувам и самата себеси, зашто ни јас не комуницирам нешто посебно со новите членки што е минус од моја стана, но сепак никогаш не би си дозволила да нападнам некоја нова членка само зашто отворила нова тема по грешка! и веднаш саркастични коментари се оставаат! преголема негативност за новите девојки се покажува со тоа!

На Neytiri и Zamzara им се допаѓа ова.
  18. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Де бре престанете со глупости и карања, убаво кажа Даниела секој може да си кажe што не му се допаѓа, немора веднаш да реплицирате, оффтопици со метла да ги метиш

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас имам една забелешка ... Би можело во сп да не се бројат бројот на ми се допаѓа :wasntme: сакаме да поздравиме некогаш повеќе форумџики и ке испадне се за еден лајк :) не ме карајте и мене ако не е добра идеата нека не се разглдува :wasntme: :wasntme: :wasntme:

и уште една кога некој ќе тера на кавга може да биде опоменат а кога се зачленува некој да не може да се зачлени додека не ги прочита правилата па ке биде поинаку и ке знае како да се однесува ...

зашто има непријатности со нови членови кога отвараат теми за без врска а ни една девојка од форумов нема да пристапи лошо кон некого ако не заслужил . :)

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  20. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    значи јас не започнав да се расправам туку таа, таа беше таа која ме нарече некултурна
    па и јас само сакав да и помогнам на 2manydjs и да и кажам да си ги прескокнува цитатите, јас така се справувам ;) ......... а за данилела, јас никогаш не започнувам никаква расправа, едноставно сигурна сум дека таа не дочита што пишува, туку така искоментира, и ме нарече некултурна, е тоа навистина ме нервира, и сакав само да ја натерам да дочита, па и ја посочив каде...
    извинете за оффтопик

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.