Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Критики и забелешки

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 14 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Бич`д Слаткар ти го наведов како пример.
    Сакав само да ти кажам, дека НИКОГАШ нема сите да се погодиме со исто мислење за една работа.
    Не треба никого да го убедиме во нашите мислења, па доколку пар мислења кои биле крајно офф топик ти биле избришани, немаш право да се буниш!
    И како сакаш да не се пронајдам кога зборуваш конкретно за модераторите?

2. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Вајлд не реков дека сите модераторки се такви.
    Дај те молам да не се фолираме знаеме сите дека има некој кој се понашаат дрско.
    Ајде да сум само јас една која има вакво мислење - во ред е,но читај повеќе членки се.
    И еве кога инсистираш БАГУФЧЕ кога се дискутираше во темата за турбо фолкот кога пишав мое мислење таа пиша ЕВЕ ЈА БИЧД ДОСТА ТРОЛАШЕ ВО ПОЛИТИКА СЕГА И ОВДЕ.
    Божем требаше да ја прашам дали да коментирам ?
    Не ја именував со цел да се замерам,ми е гајле и за неа и за кој било друг..не е само таа.Тука сум за забава,да прочитам што ме интересира,да се изнајснам а не да се карам.Баш сум мирољубива.

3. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    eве од мене една критика за една модераторка.. немам ништо против неа(затоа и нема да кажам која е), ми кажа дека моето барање не е според правилата и ме одби, ок е се, прифатив.. само кога ја прашав зошто претходно тоа било возможно, таа ми одговори дека не знаела дека постои такво правило !!
    како модератор мислам дека требало прво да ги прочита и проучи малце правилата, а потоа да си ја врши нејзината функција како модератор.. :?:

ова е најдобронамерна критика.. секој може да згреши.. се надевам нема да се налути :* :)

4. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Бичд сите овде сме едногласни само ти и останата екипа слична на тебе се издвојувате па затоа ве молам преслушајте се

И јас те сакам тебе Пирамитке :mm:

5. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Различно мислење.
    Луѓето кажуваат што им смета.
    Забрането е?
    И како што напоменав,на почетокот на секоја тема кажувајте што да коментираме,да не ве труеме со оф-топици.
    -.-

6. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Штрумфето,штотуку ја покажа на дело мојата забелешка.
    П.С Како да бидам и јас едногласна ? И да влезам во вашата екипа? Со коментари од типот се согласувам,едвај чекам да те запознаам,леле срцка ептен убаво се облекуваш,леле ме изнасмеа,те сакам,специјален поздрав до тебе? На сите теми и коментари да ставам ми се допаѓа?
    Ајде одржете ми една лекција.. :inlove:

7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас мислам дека е редно време да се смират страстите.

Модераторките се избрани одамна и ја вршат работата што им е зададена. Ги знаат правилата и ги знаеме и ние. Да не беа тие на форумот ке настанеше хаос.
    Ама буквално хаос. А тие го одржаваат во супер ред. И не е дека некој е подолго тука па ајде ги мрази новите членови, туку некој нов ке му ги кажат правилата и се лути па мисли дека е отфрлен, Анат убаво има објаснето на почетокот од целата оваа дискусија ...

Едноставно ако избришат мислење што сметате дека е соодветно за во некоја тема пишете и лична порака. Ако не еднаш два пати три пати да речам простете и па пишете и на билката. Не мора да правиме цигански пазар тука во убава тема. И искрено не знам ни како успевате да видите кога ке ви избришат мислење ??? па јас поим си немам. Секако дека не би го бришеле ако било соодветно. А секако дека и тие можат да згрешат. Па луѓе се не е на одмет.
    Што има да се прават олкави галами за општи работи. Ова е форум. Секоја од нас е различна а повеќето од нас се жени.
    Цел куп жени се знае дека наликуваат на кокошки па кукури кокода која попрво да каже и да испадне попаметна.
    Нема што да се брани некој ако не е во право без разлика дали е модератор или не.

Ако сметате дека поубаво би ја вршеле таа работа сте требале да се пријавите и да бидете модератори. И таа работа не е лесна. Барем јас дрскост до сега само еднаш имам приметено и еднаш сум приметила дека ме избришале ама воопшто не сум се засекирала толку многу.
    Боже мој ајде сите оладете и уживајте. Сигурно имате и попаметна работа од препукување. ;)

8. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    добро или се правете слепи,без навреда или стварно не гледате дека има неколку битни членови кои с е исти со два три профили,не верувајте на секој.... :?: :?: ќе се пронајдат во ова но нема да искоментираат провидни си и се знаат кои се,јас што сум малку време тука веќе ги распознавам,но копиите се бледи и далеку од оригиналите :| |(

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.289
    Бичд,те молам одговори ми само...кое ниво на култура и учтивост беше тоа кога се обрати на цела администрација без исклучок дека се као демек мрзеливи односно на зимување затоа што не го ставиле твојот месечен хороскоп?!

На Annath, Angelche и Wild.Child им се допаѓа ова.
  10. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Епа Бичедо Ете си ја покажуваш и ти културата, мислиш дека коментарите од типот се согласувам,едвај чекам да те запознаам,леле срцка ептен убаво се облекуваш,леле ме изнасмеа,те сакам,специјален поздрав до тебе? е лицимерење. Ако не знаеш да бидеш искрена жалче си. Не можеш да влезеш во нашата екипа затоа што тролаш цело време по форумов. Не сакам да ми се обраќаш повеќе, не сакам веќе да се спуштам на твое ниво (очигледно и се спуштив ама ставам овде крај).. ПРИЈАТНО

11. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Не Лилит.Беше на ниво на вашата мила Офспринг.
    Имаше некој прашано ептен културно зошто нема месечен хороскоп и Офспринг имаше пишано РАДИ ВАС НЕМА ДА СЕ ОДМААРААТ МОДЕРАТОРИТЕ ЗА ДА ВИ ГО СТАВАТ ХОРОСКОПОТ блабла.
    И не е тоа арогантно? Можеше да одговори нормално или не?
    Бев искрена и повеќе од потребно.

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.239
    Допаѓања:
    157.289
    Во ред.Намали го нивото на растревоженост и труди се да бидеш добар член,а не провокатор.Од прв ден таков впечаток остави,но ги толерираш останатите членови кои реагираат на тебе,затоа што се само членови,но имаш проблем со демек авторитет.Ги вознемируваш останатите.Биди ти во ред,сите ќе бидеме во ред.
    За да може да постои ред некаде,мора да постојат правила,авторитет и меѓусебна почит,инаку се ќе отиде во неповрат.
    И доста со негодувања,доволно беше.Примена критика,доволно е.

На Annath, beached и Angelche им се допаѓа ова.
  13. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Ве молам без караници :)
    Ако мислите дека некоја од модераторките се понаша дрско, ај ве молам прочитајте ги нивните мислења од порано и ќе видите дали го смениле однесувањето... (дали сега се однесуваат како богови), јас повеќе од година дена сум зачленета, секогаш ги читам нивните мислења и никогаш не сум забележила дека сега (откако се модераторки) се однесуваат како богови, се подрски... :|
    позз :hai:

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Еј абе ја гледам КЛУЧ а вие???

15. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.694
    Допаѓања:
    8.755

Ти женска тролаше,а не коментираше...Ти рече дека дечко ми работел во дупка,тоа поврзано ли е со таа тема?

И да...Мислам дека твоите несодржајни коментари ги забележавме сите,без разлика дали беа модератори или обични членови.Не ти реков не коментирај на темата,ама дефинитивно ми пречи тоа што ти коментираше за мојот личен живот што воопшто не е поврзано со темата.
    Да сумирам,ние модераторките знаеме како е да се справуваш секојдневно со офф топици и дупли теми.Јас не сум приметила ниту една дрска личност што е модератор,сите постапуваме скоро секогаш правилно!Немој да мислиш дека нашата работа е многу лесна.Јас не сум забележела умилкување,вие поновите членови што мислите вака разгледајте ги нашите стари мислења и ставови,истиот начин на пишување е,нема ништо сменето!

16. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    И сега пак ги испреврте работите. Значи уште кога се изјаснав на темата ти така ме пречека..па после продолживме за дечко ти,нели?
    Моите мислења се несодржајни бидејќи не се исти со твоите,во ред.
    И никој не рече дека ви е лесна вас работата,напротив.
    Но секако тоа не ви дава право да се однесувате дрско.(истото важи и за нас,останатите членови)
    Тоа е мојата забелешка и последно мислење во врска со ова.
    PEACE :*

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Уште се бафтате по темата? :^)
    Нивото и рејтингот на Фемина доволно го спуштивте :x
    И мислам дека е доста!!!
    Дај да го вратиме во нормала. :*

18. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Девојки,Госпоѓи покажете малку толеранција едни кон други ова е форум,а не бојно поле. Искрено мене сево ова почна да ми наликува на нашата стара поговорка -Две жени панаѓур !!!

19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Ах жени, жени... :tmi: :)

На Bokicka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Предлог:

А, да се отвори тема критики и забелешки за модераторките? Така секоја форумџика која е незадоволна од работењето на одредена модераторка нека и го посочи името и нека и укаже на грешката која ја прави. Така модераторките ќе си ги читаат грешките и ќе се поправаат таму каде што мислат дека навистина погрешиле.

Таа тема нека биде само за критика, нека си каже форумџиката што и смета и модераторката нека си ја прочита грешката. Да нема бранење, скокање, расправање и.т.н.

Ама со усул жени! Без навредување. Културен пост, мислам дека сите знаеме така да пишуваме ;)

Вака темава ја отрувме со офф топици и препукувања :tmi:

П.С Мене жени до сега не сте ми згрешиле, ама не знам за понатаму, може жустро ќе се скараме :lol: 8) :rock:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.