Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Критики и забелешки

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 14 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ете така Jullie!!! Те поддржувам. Ова е уште од синоќа додека бев трета смена на форумов гледав што се случува |( Се ремети цел форум. Се воздржував да не речам ама веќе ми дојде преку глава секое наредно мислење да биде од по 2-3 збора!

2. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
  3. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ај ве молам ѕирнете го и хаосов што го направи ladyshine, го пренатрупа форумот со непотребни и постоечки теми!

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Администратори, ај ве молам банирајте ги оние кои го реметат цел форум со отварање на бесполезија. Од вчера лом направија низ цела категорија Се и Сешто.

5. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    И јас истово го мислам :!: Хаоос ја направија категоријата и тоа не со една тема , него што ќе им падне на памет.. :tmi:

6. Mikako

Mikako Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    153
    Treba negde da se objavuvaat tie sto gi menuvaat korisnickite iminja da stoi staroto ime vo koe ime e izmeneto,zosto mnogu cesto se menuvaat iminjata i stanuvaat zabuni neznaeme koj e koj.fala

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ете уште една се појави со глупави теми!!! Аман до кога!? :@

8. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    Се слагам со Дарки и со преетугирл-ј,
    банирајте му ја ИП адресата да не се чачкат више. НЕПОДНОСЛИВИ СЕ!!!!!

9. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Давам еден предлог до администраторите на форумов- оние теми кои се заклучени и апсурдни да се тргнат од категоријата СЕ и сешто, може на пример некоја посебна корпа за нив, зашто вака категоријата е многу непрегледна, хаооос ја направија :!: Ова е мој предлог, а се надевам дека и другите ќе ме поддржат :^) Поздравче :*

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.091
    Прити даден е предлогот одамна. Сите чекаме дали ќе биде усвоен и сите сме за. :)

11. N.E.87

N.E.87 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    12
    Те подржувам,затоа што стварно е хаос категоријата се и сешто,нема никаква прегледнос и баш би било убаво ако сето тоа се среди.поздавче :*

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Нема врска ИП адресата. Можеби е од онаа што на секое дисконектирање на интернетот се менува. Така да џабе ќе ја банираат. Само ако е статична (мислам така се викаше) може тоа да запали. Инаку не. Затоа се појавуваат многу со еден куп јузери а неможат да се уловат.

13. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Е ако де. Ако на секое ново регистрирање истите продолжат да „дават“ на форумот ќе добиваат банови, па ако не ги мрзи нон-стоп тоа да го прават нека повелат. Ма да ја мислам дека на крај ќе се откажат своеволно.

14. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    мислам дека е масло на некој бивши член на форумов , се налутил нешто .. ;)

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ааааа не сте фер :( Ајде сменете го месечниот хороскоп, уште стои оној за јули |(

16. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    И јас сум за преуредување на категоријата Се и сешто. Навистина таа се вика се и сешто, ама на некои теми воопшто не им е местото таму кога за нив има посоодветни категории. Еве на пример темата „Предрасуди“ може да оди во Психологија, темата „Вонземјани“ во Другата наука. И за други такви теми треба да се најдат категории, ако не да се направат нови.
    И имам една забелешка. Преместените теми не мора да стојат се уште на местото каде што биле создадени, само со стрелка за преместено. Битно пак се тука и зафаќаат место што страшно ме нервира. Кога ќе отворам една страна од категоријата „Се и сешто“ на пример, пола страна е со заклучени и преместени теми.

17. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Прашање до администраторите на форумов - Зошто се избришани дел од моите денешни постови во темата македонски јавни фаци ? Баш би сакала да знам :^)

18. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Ќе ми одговори ли некој од администраторите :^)

19. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Воопшто не ми се допаѓа што заклучувате некои од темите кои поттикнуваат дискусија. Ја заклучивте Скопје вс Провинција, Анксиозност, Премиерот на РМ... Знам дека нечии мислења навистина отидоа оф топик, па имаше и вулгарности ама можеше да ги избришете тие мислења и да ги опомените членовите... бидејќи таквите потоа ќе најдат некоја друга тема каде да си ги лечат фрустрациите, и што треба и таа да ја заклучите????
    Баш убаво е така да си дискутираме на некои посериозни теми... иако сме жени, разбираме и нешто повеќе од љубов и шопинг :) .

20. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Многу ми се допаѓа целиот сајт Фемина, ми се допаѓа форумов исто...Но, не ми се допаѓа, непрофесионалноста на администраторите на овој форум(билка, Емилија и др.)... Како прво треба да воведат ред со темите, зашто форумов од ден на ден се претвора во хаоос :!: , ставени се теми во категории каде не им е местото...Друга работа, со денови ги молев и праќав лични пораки до нив да ми објаснат зашто во темата - македонските јавни фаци , избришале дел од моите постови?? Не велам дека сум во право, ама барем било какво известување да ми дадоа, макар и остра критика и опомена, а не да се прават анономни и недостапни...Вчера во темата за премиерот грујо, пријавив вулгарен коментар, ама претерано вулгарен , наменет за мене..Ииии??? Пак ништо, денес гледам темава заклучена...Не сум цвеќе, јас многу пати во лутина знам да претерам со провоцирање и препукување - еве нека ме опоменат, привремен бан ако треба нека ми стават - ама пак тотални анонимуси :!: А, за ова дека форумот треба да биде над 18 - НЕ МОРА ДА БИДЕ НАД 18, ама едноставно постојат теми(одредени), за кои девојчиња од 13-14 или 15 год. и не се баш компетентни да дискутираат..Ги знаеме добро темите во категоријата СЕКС, нели??? Еве таму има теми за свршување, орално задоволување, анален секс, групњаци(така се викаат темите, јас не измислувам :!: )...И не може апсолутно НИКОЈ да ме убеди дека девојчиња на таа возраст треба да читаат такви постови, па уште потрагично и свои мислења да даваат :|

Администратори, без навреда , ама страшно непрофесионални сте. Ова е мое мислење, па ставете ми и траен бан ако заслужувам, уопште не ми е гајле :!: Молам со денови на одговор, ве гледам онлајн и анонимуси се правите, недостапни...Значи, макар и најостра критика да ми упатевте и опомена, ќе ја прифатев и ќе ве послушав, а не да се правите недостапни за некои членови :!: Не сакам привилегии јас, тука сме сите еднакви, ама кога некој љубезно ве моли со денови за нешто, би требало да одговорите, макар и негативен одговор да добиев(важно да добиев)
    Поздрав

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.