Може и фотографии на оние кои ќе се нафатат на темава да коментираат. На пример, јас да цитирам твоја или фотографија на Кечапко што ми оставила впечаток и обратно (со надеж дека повеќе луѓе ќе се вклучат). А исто и да се коментираат на оние кои ги интересира мислење.
Ајде да ја размрдаме малку темава. Еве една од моите омилени фотографии на Феникс. Секој детаљ одлично се поклопува еден со друг, а ефектот е јаготката на шлагот. Вистински есенски природен амбиент, на една слика. Еве нешто од мене. Ретро.
... многу грешки за да би рекла дека ова фотографија ми е убава! - хоризонтот толку е искривен на десно мислиш ќе истече дојранската вода на десно, - сонцето во водата дава отсјај што дава чувство на оштетена „изгорена“ фотографија! - на кучето му се скратени нозете и не е во една целина иако е во преден план на фотографијата! ај да видам што може од сето ова да се поправи ! ете подобро не можев !
Не знам каде да го поставам прашањето, знаете ли ваква локација за сликање во Скопјее или нешто слично ?