Ти очигледно си имаш некаков личен проблем со нејзе, или со нив. Инаку не гледам причина зошто да форсираш информации од ваков тип. Башка, машко си, не би требало да ти сметаат било какви дами, со или без наводници.
Имаше да, ама и тој си отиде од државава. Пријател е со Лила и ич не ми текнува како се викаше. Ааа, ми текна. Дамјан Дренковски мислам дека беше. Моментално е во Дубаи и снима некој филм, се пријавил и го викнале од една холивудска филмска куќа. Колку е ова точно, не знам. Зборам за ова филмов, а иначе е во Дубаи. Има и слики на фејсбук.
Ми сметаат дрољи ко Лила, Марјана, Ирена, Миа Костова и таа другата од Бекстејџ. Тоа се дрољи кои се продаваат за 500 евра. Не се дами тоа. Дама е сосема нешто друго. Ако некоја носи најнова облека не значи дека е дама, исто како што некоја со искинати алишта не значи дека е селанка. Однесувањето те прави дама/господин, а не облеката и убавината која патем ниедна од водителкиве ја нема.
Ама како тоа ти процени дека се (тоа што тврдиш дека се) и како тоа се осудуваш да ги вреѓаш? Па женски се, побогу! Или ти не се сметаш себеси за господин па ти е сосема океј да навредуваш жени?
Јас сум господин човек, никогаш не навредувам жена ако тоа не го заслужила, а јавна тајна е дека Лила и другите што ги набројав се продаваат за пари. Дури имаше муабети и за водителката на утринската на Канал 5 дека била мераклика на постари полови органи, и за тоа наплаќала солена сума. Да не зборам за манекенкине кај Црнокрак, спонзоруши сите. Што ми е гајле што се жени? Мајка да не ти е некоја од нив? Ти ако мислиш дека сите треба да се ко нив, јас не мислам така. Не ми кажувај ти мене ова она, жени биле ова биле, не смееш да ги вреѓаш. Што сакам ќе правам, ако некоја од нив ти е мајка кажи да знаеме.
Добро, ама мене тоа не ми смета, како да ти кажам...Сите ние си имаме свои приватни животи + професионални. Они тоа не го прават на ТВ туку дома, во кревет... Нема врска, излеговме од контекст. Немој да ги гледаш више, да не ти скока од нив.. Притисокот. =)
Отсега ако го гледам квизот, ќе го гледам на mute ради оваа Врати се, Дамјан! Не дека он беше добар водител, ама вакво дрдорење и преправање е just too much
Дa не збoрaм зa србизмoт "oстрвo" штo гo нaчекувaм веќе некoлку пaти тaкa нaпишaн. Имaме и ние мaкедoнски збoр зa "oстрвo", a тoa е oстрoв. Другo нештo штo ми пaѓa вo oчи е интерпукциските знaци. Нaслoви нa делa oд aвтoри се пишувaaт сo нaвoдници. Квизoв дупкa дo дупкa вo пaкет сo Иренa. Абе не мoжaм дa се пoмирaм сo тoa декa имa диплoмa зa мaкедoнски јaзик и книжевнoст, a делувa кaкo дa имa зaвршенo четвртo oдделение.
Ние сме будали што го гледаме ова. Пред неколку изданија, имаа напишано Чешкословачка Ирена, некогаш, наводно, наместо поглавица на Апачите, рекла поглавица на Алапачите Ако е точно, тешка алапача.
Хаххахха.....на Филип мислиш така? Сега кога пиша и мене ме потсети малку на Озил.Мене ми е многу сладок, симпатичен, се гледа паметен дечко. Победи и денес, петта победа му беше и отиде во следна фаза, му се приклучи на Мартин Мајк. Инаку дали сте приметиле Ирена колку многу го сака Мартин Мајк ? Постојано го спомнува, разбирам млад, паметен, прв со пет победи, ама ова е ептен претерано, мајка му толку нема да го фали мислам.
Искулиран е и интересен (обично не ги регистрирам натпреварувачите) Значи се пласираше веќе вчера, супер тогаш, за него ќе навивам.
Во одјавата пишува Автор на прашањата: Ирена Спировска Таа ги составува прашањата? Тогаш зошто не знае да ги чита? Или е некоја имењачка
Тaмaн си пoмислив декa гo укинaле веќе "квизoв" и гледaм Иренчетo сo нaјaвa зa нoвaтa сезoнa нa "Круг нa (не)знaење". Oќеј, aј бaш дa видиме вo нoвaвa сезoнa штo ќе се oбрукaaт. Претпoстaвувaм и декa истите фaцки ќе се вртaт вo квизoв, тaкa штo стaнувa дoсaднo.