Добро само мене ме нервира оној Антонио? Многу се занесува, па уште кога ќе почне да мафта со тоа рацете кога ќе погоди или ќе згреши ми иде да влезам во телевизорот и да му ја учукам една. Евентуално две. Па уште кога ќе и се уфрли на Ирена додека објаснува...
Neli mislite deka kvizov komotno mozhe da trae 15 minuti, a Irena go prai 30 so skroz nepotrebni muabeti? Ne se odnesuva kako voditelka, tuku kako taa da e domakjinka, a uchesnicite da i se gosti Ednash duri si zede za sloboda da kazhe deka za vikend kje odi na svadba zatoa shto se mazhela nekoja koleshka od ekipata. A na koj mu e gajle za toa? Neprofesionalno spored mene.
Знам знам си посака самиот себе да го фатела мајата од вчерашниот натпреварувач пошо планирал свадба Белки не живее скроз сам
Ауу не знам за тоа. Не сум слушнал. Сирота таа жена. Ќе ја читаме изгледа во „Брачни проблеми“ наскоро.
@Mr. Right Хахахахахха не не далеку е Антонио од женидба Туку имаше вчера еден натпреварувач кој кажа дека крајот на Мај ќе прави свадба, а Антонио му се уфрли у муабет демек ајде и мене да ме фати мајата да се женам Драмаквин е целиот
Во вчерашната епизода на квизот, сезнајкото Антонио рече за прашањата- Дури и јас не ги знаев повеќето од нив... ''Дури и јас'' -добро е што барем водителката ги знаеше... По мое мислење треба веќе да го укинат квизот толку е,го најдоа Ајнштајн во кого се реинкарнирал Шала на страна,за знаење се гледа дека знае,ама тие глупави потези како фаќање за глава,триење на чело и чудните фаци со устата претежно во форма на буквата О , многу ме нервираат,ама тоа е нешто ко демек гледачите-Ејјј многу е паметен овој,сега ќе му текне,ќе си ја протрие главата и веднаш му текнува. А да и уште ова , кога другиот натпреварувач одговара а тој го знае одговорот,клима со главата неколку пати весело и беззвучно го кажува одговорот
квизов ми е омилен секојдневно го гледам , само ми е глупо што Ирена ги гњави со муабети натпреварувачите , овој Антонио и тој близнакот т.е. близнаците што на секој можен квиз се пријавуваат , не можам да ги поднесам! Мој фаворит е еден господин што рецитираше прози и поезии , мн знаење имаше , оствари 5 победи и за него навивам А Небојша со Јемен , Јемен ,Јемен ,Јемен ,Јемен е ... И бисерот кој и беше сопруг на Есма Реџепова? Одговор: Стево Пендаровски Инаку се пријавив и јас на квизов али нз дали ке ме повикаат ....
Ве читам и добро е, мислев овој Антонио само мене ме нервира...леле човекот е отиден ме нервира, како се понаша, како зборува ауу скроз ми е негативен, па колку сака нека има познавања, клима, прави фаци, како што пишал некој погоре ми иде да му ја учукам еднаааа или повеќе! Толку без харизма, без шарм , толку одбивен човек не ми се гледа квизот, шо он ќе климне два три пати, ќе се почеша се знае, и ќе победи на крај. дежа ву
@elimkd Јас па погрешно сум те разбрал. Се зачудив, си викам од кај овој сега ќе се жени. Па да ти кажам со такво понашање не ме ни чуди што ќе си остане неженет. Па пред една-две емисии кажа дека бил и судија. Се изнапофали човекот кој е и што е. И воопшто не е интересен како што си мисли. Мислам дека и во квизот кај Лила беше ако не се лажам. @anakonda88 Анаконда, сигурно ќе те повикаат и онака немаат многу нови натпреварувачи. Особено не жени. Ќе те следиме на ТВ и ќе навиваме за тебе!
А јас разбрав дека тој Антонио е инспектор некаков,пред две-три емисии така кажа Ирена.Може грешка сум, незнам. Мене и водителката почна да ме нервира не ми е за овој квиз некако А што се однесува на тоа дека многу ја тупат со непотребни објаснувања, претпоставувам дека тоа спаѓа во концептот на квизот за да трае малку повеќе.Како иначе ќе зафати некоја минутка повеќе.
^ Objasnuvanja vo prva ili vo treta igra se ok. Tuku shto ima Irena i na sekoja mozhna asocijacija da se ufrla i da dava svoi komentari? Kviz e sepak, potrebna e koncentracija i tishina, ne vodi nekoe talk show za celo vreme da se razgovara. Inaku mislam deka voditelkava so toj Antonio se pogodeni onaka taman. Zdodevni muabetdjii. @anakonda88, se nadevam kje te vidime naskoro Ama neli e pri kraj ovoj ciklus, ushte kolku ima do chetvrt-finale?
Овој Антони ако не престане да клима со главата... ќе се пријавам на квизов жими се само да бидам тет а тет со него, и кога ќе победам, зошто се пријавивте, ќе речам за да му покажам на тончи дека има некој што може да го победи! хаха
Гледам квизови кај ќе стигнам, овај едвај чекав да почне секој ден, е сега чекам дечково Антонио да завршит , немам уклучено Алфа ради него. Лигаење до даске, ич не ме чуди што не е оженат...