И јас навивам за секој друг само Антонио и Јордан да не се. Ептен одбивни ми се, понашање.. но комент
Тој Антонио на колку лесни и општи прашања не знае да даде одговор. Иренче повеќе анти-реклама им прави на бутиците кои ја облекуваат, барем знам каде да не влегувам.
Кај бивало ден без лапсузи? Хахах имаше, имаше знам неколку секунди му истекоа на Антонио благодарејќи на неа, се зд'тка не можеше да прочита. Мислам Лила како водителка може да се снајде во секоја ситуација...а Иренче...
Mnogu zavisi od proektot. Lila ne e soodvetna voditelka za vakov kviz. Ne deka Irenchevo e podobro, machno mi e da go gledam kako pojava vekje A se si mislam deka chita na forumot. Onoj Antonio 100% chita, spomna deka zhenskata publika ne go saka i deka se nadeval lugjeto nema da menjaat kanal poradi nego, ama nekako i taa mi deluvashe zapoznaena so toa.
Па могуче је, пошто не ти треба акаунт за да читаш... а и можда има некој/а на форумов кој ја знае па видел и и пренел Вtw луѓе утре завршува Кругот на Икица, I hope I hoopeee... Очекувам нов водител во следната сезона, оваа не ја можам
За ваков квиз некако ми е соодветна Живкица Ѓурчиновска на пример.Брзо зборува, се снаоѓа во ситуации а и не би бил здодевен квизот.Незнам, така го замислувам со таков тип на водителка.
Џaбе читaaт кoгa ништo oд нaшите зaбелешки не пoпрaвaaт. Иренчетo сaмo кoгa пишaв декa кoгa гледa вo кaмерa и гo изгoвaрa иметo нa нaтпревaрувaчoт тoa гo примени и тoлку. И штo не ги рaзвлекувa збoрoвите. Пoнекoгaш и се испуштa, aмa нaвикa си е нaвикa.
А бе од квизот може многу да се научи...да- може, ама може и грешка да се научи. Не можам конкретно да посочам како беше ама во неколку наврата имаа неточни одговори, а некогаш и нелогички. баш знам со математичките изрази речиси со сите беа со погрешен одговор.
Oвoј Јoрдaн не трепкa дoдекa oдгoвaрa, не ми е јaснo кaј му е сместенo тoa знaење? Немa квиз кaде штo немa пoбеденo, мислaм декa еднaш и вo oвa шoу беше пoбедник.
Треба некој покултурен/покултурна и пообразован/а водител/ка во квизов од неа. Оваа учела филолошки факултет,а вели ОСУМИЦАТА најдобри,наместо ОСУММИНАТА. Ги учела оние од МТВ како се акцентира,а самата ги прави истите грешки што ги правеле овие од МТВ божем. И што е поентата на тоа што даваат зборови од типот на „мрсул“ и „прдеж“? Јас да бев таму ќе речев: „Вие мене ме зезате или?“ Не ме чуди еден ден да дадат уште повулгарни зборови.
Најпаметно е да изгледаат неколку епизоди од српскиот квиз- слагалица, па да научат нешто од водителките, а воедно има и поинтересни игри. Првата игра во нашиов круг ми е скроз досадна и глупа да не речам. Слагалица го гледам скоро па секој ден, од 100 емисии можеби 2-3 грешки да направат водителките, барем ќе се извинат за кажаното. А нашава лепотица прави 100 грешки во 2 емисии и си продолжува како ништо да не било.Мојата чудесна земја.