Има една книжара, која едвај животари и шансите да ја начекаш отворена не се многу големи. Ајде повелете викендов на фестивалот „Кога во Крушево“
Со најголемо задоволство би појдела, бидејќи Крушево ми е најомиленото место на светот! За жал нема да имам можност да бидам на When in Krusevo, но секако се надевам да бидам таму во Јули за Крушево Будно А каде баш се наоѓа книжарата?
Според Златна книга има 2 книжарници во Крушево: https://zk.mk/search/?what=книжарници&filter_city=150341
Многу убаво планинско место, со значајна култирно-историска вредност, познато по Мечин камен, Црешовото топче, Музејот итн. Преубаво за зимски одмор, мирно место со прекрасна природа и чист воздух. Пријатно за престој и во летниот период, со оглед дека температурите се многу пониски. Се’ на се’, прекрасно!
Како се движат цените за смештах за едба вечер од човек? Ако некој има и контакт може да ми пише. Фала
Има ли можност за преспивање во манастирот Свето Преображение? Барам ама не можам да најдам ниту број да се јавам да прашам.
Сакаме викендов да го посетиме Крушево, одамна не сме биле ни јас ни мажот ми. Една молба до крушевчани , да ми предложат некој убав , гурмански ресторан каде би можеле да пробаме некои од крушевските специјалитети... И секако некое добро место за кафе
Кај Шапе има убаво крушевски традиционални јадења, а и во пицеријата Скар не е лошо. Место за кафе само Олд скул е асално
Ние сме биле во Монтана, убаво беше, ама тогаш бев трудна, вака ок беше.. Е сега со дете не сме биле...
Zdravo, da ve prasham dali znaete nekoj koj izdava apartmani za vikend vo Krushevo, konkretno za vikendot 20-21.02 za 3-4ca. Imajte ubav den