ајде да ми казете несто повеке за местово какви се цените за јадење во маркетите, каква е плазата... се двоумам повегу крф кавос и лефкада
Ако има некој што бил во крф - кавос нека кажи....јас имам слушнато дека има страшен ноќен живот и дека е за млади имало англичани било лудо до касните ноќни часеви а др нз ништо инаку јас ке одам на 15 овој месец па ке кажам како ке поминам ... поздрав
Општо за Крф, живо срање. Не е ни приближно убаво како Лефкада. На Крф му е големо само името ништо друго. Полно е со англичани кои се ден и нок пијани и по плажите. Има нокен живот но исто така тоа е и остров со најмногу инциденти. Подметнати пожари, и дилери на дрога на сите страни. Затоа и по агенцииве е многу ефтина понудата за Крф. Плажите се бројат на прсти кои се убави но за жал до нив се стигнува само со кола. Инаку плажите се со карпи и каменич. Јас лично, не сум била ама тој што ми раскажуваше, има одено, видено и не е воодушевен воопшто. Доколку се мислиш околу Лефкада и Кавос на Крф, првата опција без размислување.
за лефкада незнам али ми имат казано дека било скоро исто со закинтос па што сака нека биди јас веке уплатив ќе видиме какви резултати ке има инаку фала за мислењето ми е од корист за да знам како и што .....
Лани на Кавос, барем во нашиот бус, беа сите до еден бели на враќање, со подочњаци до колена и бледи Поминавме околу 1 низ Кавос немаше жива душа ниту по плажи, ниту по базени, ниту на улица, ама битно имаше и амбуланта на секои 10 метри Сепак, диската беа побројни од амбулантите
Кавос... еднаш и никoгаш повеќе!! Плажата е одвратна и преку ден празна , кафичите грди , навечер лудница со пијани англичани.Искрено ти препорачувам да не се залажуваш као демек party place и да си идеш на друго место во Крф или во Лефкада
па од една страна и ми се допаѓа тоа што има многу забава навечер ... бидејќи и такво место баравме за забава.. но од друга страна па да бидат празни плажите па и тоа не е тоа фала на мислењето *
еве преку оваа агенција http://ekstrabus.com.mk/pdf/Kavos.pdf[/quote] Девојко ова е преефтино ...Ајде имај најубав помин па чекаме да ни пишеш за впечатоците ( и јас сакам да одам на крајот од август). Позз
Девојко ова е преефтино ...Ајде имај најубав помин па чекаме да ни пишеш за впечатоците ( и јас сакам да одам на крајот од август). Позз [/quote] Знам дека е многу ефтино па зашто да не ја искористиме шансата се вракам и кажувам што и како
На 28 јуни се вратив од Кавос и многу убаво си поминав. Бев преку истата агенција и бев сместена во Марилена 1.Плажата не е убава но на некои 15 мин возенје од Кавос има многу убави плажи, цените се ( храна од 2 евра па нагоре, пијачки од 3 евра нагоре,кафе од 1,50 евра па нагоре, коктелите се 5 евра) Ноќниот живот им е лудница ( секој си го прави тоа што сака ), и да доколку одите на кавос морате да одите и на booze cruise кое чини 44 евра Убав провод на сите што ке одите Поздрав
мораитика ми е поубаво од кавос , сум била и таму и таму ...кавос е мнооогу гужвасто, хахах и има повеке бранови , дека отворено море
Мислам дека беше 10 евра од човек, ама не ме фаќај за збор Ако сте повеќе, лесно можете да скриете некој
а кажи беше со твоја кола, или изнајмивте, зашто нели на плажите поинаку и не се стига. Јас не сум била досега, и сакам да одам. И, дали според вас од 1ви септември колку толку има развиен нокен живот или станува тапа? )
http://olimpija.com.mk/ponuda.php?p_id=183 Гледам ланската понуда пак ја имаат повеќето агенции низ МК. Бил е некој преку оваа понуда?
^јас сум била во Марилена1, пристојно е сместувањето (не очекувај премногу),има супер базен и бар, а инаку ноќниот живот е најдобар. одморот во кавос ми бесе еден од поубавите