Со цениве е лудило секаде. Остај што порција е над 1000 ден туку наплаќаат и за деца. Е сеа јас иам бааги деца во друштво, околу 20, и грубо и за нив бараат по 500-600 ден од дете. Со отворена сметка не би се осудила. Девер ми така во Градина пред неколку години, го убедија самите келнери као не зимај мени боље тие вака, за на крај да искочи многу повеќе. Тоа беше од причина што коа некој ќе нарачаше некаков пијалок тие ја носеле најскапата опција. Јас прашував на 2-3 места и секаде е над 1000ден. Се мислев опција игротека кафич али сите тие се околу 2часа па незнам дали доволно би било... А за деца, вистина мн деца имам за викање. Преокупирана сум со тоа периодов. Мислев и во двор али знам колку и да биде се со готово нарачано и келнери и све пак утепана ќе бидам
Ве зачитав сега за кафаниве и мене баш ме интересира како одат цениве, ама изгледа подобро да не прашувам Дали можеби некоја прашала како се менијата во Старо буре во Кучкво? Мене таму ми е милина седењето.
Кој вкус е најдобар? Ги гледам грчка и киндер ми фаќаат око, меѓутоа ги немам пробано. Инаку пратив слика од тортата ориентационо како би сакале, во Зафир 10000 во Делициа 5400 ♀️
Грчка е превкусна, ја имав за свадба и сите беа со позитивни коментари и после пола година уште ми ја зборат. И киндерот е убава, нема да имаш утка со ниту една од нив. Инаку во Делиција во Аеродром имаат како тортици од сите вкусови да си купиш и пробаш.
И двете се убави, кога би бирала меѓу тие две дефинитивно грчката. Исто така фаворит ми е и малина ама малку е поскапа
Фотосесија Пукич, декорација Нолина. Јас имам преубаво искуство со двете. Пукич зема 2000 ден за пола саат фотосесија (+500 за второ дете ако имате), ама вреди секој денар. За подолго сликање или целодневно, не би знаела да ти кажам цена. Нолина за оваа декорација мене ми зеде 6000. +-таа беше цената што ми ја побараа сите што декорираат. Спојлер
Декорација Нолина, фотосесија Симоне Калица. Нолина ми декорираше за свадба и скапичка е, не знам за крштевка колку би ти побарала. Симона за фамилијарна фотосесија од еден саат зема 100еур ама пак прашај си.
Каде може да најдам некои ситници за декорација за крштевка, а да не е онлајн бидејќи нема многу време? Во Градина ќе правиме