Во пантер мис има еден куп избор на кутии, би си купила и со самолеплива хартија би си залепила текст што сакам, чисто како идеја. Јас од тему нарачав дрвени кутичиња за папоче и прва косичка и тестот планирам нешто така да и направам за спомен да си го имам
Женскии ќе правиме крштевка во Јуни. Дајте ми предлог за некоја интересна кутија со порака за канење на кумовите.
Кога се канат може да се кани со благо или пијалок. А се даруваат на денот на крштевката колку што знам јас. Ако грешам поправете ме )
Ние правевме крштевка заедно со прв роденден и многу плачеше зошто се разбира. Многу поубаво е да се крстат децата дури се помали.
Ние бар дента во ресторанот ги дарувавме, откако правевме крштевка во црква(зошто правевме и крштевка и роденден во едно). Ако правиш само крштевка, дарувај си ги во црквата ако немате дента ресторан.
Што се дава како дар на кумовите за крштевката? Дајте ми некој предлог? Другари ни се, имаат и детенце од 6 години.
И нас кумовите ни се другари. Јас ќе им дадам ваучери од Ист Гејт или Сити мол, па да си купат они што им треба.
Јас на кумата и купив ташна која ми ја имаше пратено уште од поодамна дека ја сака случајно уз муабет и ми текна, а кумот го опремивме со кошула џемперче и парфем