Предлог подарок за крштевка за блиски бебиња? Едново 3-4 месеци има, другото 9. Се мислев за игрална, дубак, хранилка за помалото. За поголемото проодувалка, клацкалка....или некоја убава играчка?
Прво што помислив е проодувалка. Си играат и откако ќе проодат со нив. За малото имаш џампер за на врата не мн скапи.. И тоа се исплати..
Утре правиме крштевка за ќерка ми ама мене денеска ми дојде менструација..имам слушнато дека тие денови не се оди во црква или??ве молам за совет..
Најдобро да си прашате таму каде што ќе ја крстите. Бидејќи ние кога го крстивме синко му кажав на мм ај за секој случај прашај дали може и јас да одам иако се спремав да одам, меѓутоа попот рече не може . Затоа најубаво прашај си мада веќе тоа нема врска. Нели велат само икони да не допираш/бакнуваш.
@orhideea фала за советот,така ќе направам @darcy исто и јас за венчавката имав,ама сега пред некој ден една комшика нешто ми спомна и ме замисли ама судбина и тогаш имав еве и сега хаха
Не знаев во која тема да пишам, па ајде овде да си ја пробам среќата. Ќе правиме крштевка на 28.08 на Голема Богородица, па некој ресторан да ми препорачате за 50тина луѓе за ручек. Сега по жештиниве не знам дали е подобро затворен ресторан под клима, или некаде отворено со зеленило под сенка, сепак за ручек е, баш во најтоплото...