Помеѓу Ксамил и Саранда има доста плажи , не се диви , имаат бичбарови ама можете и ваш чадор да си ставите . Поголеми се и поразлабавени од оние у Ксамил. Пребарај "Shpella e Pellumbave " "Mirror beach"
Momentalno sme vo durs preubavo e se plazata preubava cenite ne se bas visoki kako vo ohrid se lezalka so cador e 300 leka nasi 150denari
Па јас бев Бора Бора ( за двајца 2.000 леки ) Bella Vista 2.000 леки и плажата беше убава , Poda beach беше 3500 леки двајца ама водата не беше убава. Во Пода имаше добри журки само навечер.
Во маркет не даваат со картичка ако немаш сметка над 1000 леки и општо се бунат ако е мала сметка и да плаќаш со картичка мора да е над 2.000 леки ама некои прифаќаа .
Јас одам во почеток Август. Претпоставувам ќе има многу гужва. Дали знаеш дали е потребна резервација за на плажа ден пред?
Како се движат цените во рестораните, маркетите и дали се плаќа за паркинг? Во близина ќе ни биде Бела Виста плажата, дали е песочна или каменеста? Препорачајте некој ресторан добар, бар, плажа нркоја друга?
Бела Виста е многу убава. Плажата е бела песочна и водата е многу чиста. ние јадевме во Orange таму храната некако највкусна ни беше а имаат убави барови: Foga bar, Poda beach bar, Orange bar Цените па како кај нас би кажала. Ние потрошивме за 4 дена 450€ и надвор јадевме пиевме, 2ца..
Па ние одевме сабајлечки накај 9 и немаше гужва на лице место резервиравме за тој ден . Ама ако ти се свиѓа местото може однапред да им платиш за другиот ден. Мене Бела Виста најмногу ми се допадна. Само има многу гужва. Ако сте со кола може на Spela да одите.
Bora bora, таа ми ја препорачаа исто дали е убава плажава и некако многу е 450€ за 4 дена.... Некои ми викаат дека не било скапо, а вака ко ќе прочитам и не е баш евтино.
Зависи како се организираш , ние надвор јадевме и искачавме плус у дискотеки. Бора Бора ништо посебно , тие околни се убави на пример Spille ако сте со кола секако
На 10 минути ви е Poda. Пиши на инста / нет Poda beach bar Ние таму искачавме ептен добри журки прават .