Не ти било добро тестото, сигурно било малку потечно одошто требало да биде или ако си ги отворила во текот на печењето или пак можно е да е до брашното. Мене еднаш ми се деси истово зашто тестото ми дојде малку потечно.
Imase edni sosovi se pravea so brasno ,lukce,voda,onaka beli tecni,ama nemi teknuva kolku na kolku se stavase,ako znae nekoj ?za so meso gi pravev ama sum zaboravila..
Според ова што го кажуваш јас правам каша со лукче вода и брашно... прво во малку масленце го запржувам брашно 1лажица и пол кога ке се запржи ставам скоро 2 филџани вода и одма потоа турам лукче ,сол сето тоа по вкус
Epa taka slicno pravev i jas ama nemozam da najdam kaj mi e zapisano gi imav poveke takvi mini recepti,kako besamel doagase eden.ke probam ke vidam sto ke ispadne
Нема никаква филозофија во оваа салата Сецкаш марула истураш конзерва туна јас ја ставам со се масло додавам сол и сок од лимон тоа е тоа, ако мислеше на оваа салата
Па веројатно е таа, во режимот на исхрана што ми го дадоа пишуваше туна салата со марула. Е сега ме буни само што ми пишува сите салати со маслиново масло.
Па нема да го додаваш маслото од конзервата и ќе капнеш неколку капки маслиново. Јас ставам и пченка, добро оди во комбинацијава.
хахаха, да знам. Видов. Знам дека не било така напишано (ваљда) ама си помислив: леле кај и кажала па уште и се издра . Да бев на твое место гарант прво нешто што би ми паднало на памет откако би го прочитала коментарот би било: ок, извини.
Душичка си ти . А можеш и во CV да си напишеш дека добро одговараш под притисок и не ти е проблем кога те караат. Тоа се добри квалификации кои може да ти донесат поени кај работодавците
Нема баш некој којзнае каков предлог за да комбинираш, ама јас со компир повеќе ги сакам. И зависи колку мевце имаат на нив.Ако имаат повеќе повкусно.Имаш разни таму начини да ги направиш.нема на што