Allure_byd на инста види или некое девојче имало карши рим парис, сигурно су ги поскупи шминке ама по слике преубаво шминкав
Да можев да најдам студио со шминка и фризура добро ќе беше, пошто и денски сум на свадба и у кафана. До 10 сабајле треба да сум спремна
Последната, misst. работи во склоп на студио каде што се и прават фризури, и можеш да закажеш едно по друго, обично таму се спремаат така за свадба. Арјета, првата, исто прават фризури, јас за 18ти роденден се шминкав кај неа и ми ја навитка и косата, а прават таму и баш онака фризури, само не сум загледала да видам какви.
Misst не успеав да ја најдам, Аријета ја разгледав многу убаво шминка, а и коса прави. Каде се наоѓа знаеш ли?
https://www.instagram.com/missst.e/ Еве ја, грешно сум ја напишала јас. Мислам дека Арјета се наоѓаше во една куќа кај пазарот горе, не е далеку. Она е убедливо најдобра според мене, но и скапичка беше уште тога кога ме шминкаше мене, сега сигурно и повеќе.
Ја разгледав, ама онаа подобра беше. Тука кај пазарот има неколку албански студиа, па и по сокачињата. Од прилика накај да барам, во таа област инаку работам.
¸ Не се сеќавам, но знам дека куќата и излегуваше на главната улица, кога ќе го поминеш пазарчето (од таа страна), не е по сокачиња. @stsmua05 Јас лично, имам супер искуство со неа, затоа ја препорачав.
Е да, и она преубаво шминка. Ама мислам и коса не прави Ми треба две у едно по можност, немам време да трчам на две места, многу рано треба да бидам средена, до 10 сабајле.
Не прави фризури,плус ако ти е за брзо време нема шанси да најдеш термин, таму треба бајаги време унапред да закажеш,шминка перфектно со многу квалитетни шминки,од неа подобра нема во Куманово.