Девојчиња многу фала за препораките за шминка и фризура, успеав за недела сабајле да закажам Сега препорачајте каде има убави фустани, Персин, Екстра Пинк, Фри, Дона, Венус... некои други бутици низ Куманово?
Малку покасно гледам, ако уште ти треба оваа информација Би ти го препорачала и Гето, некогаш има многу убави модели, зависи како начекаш.
Гето она пред Венцо, по степеници нагоре беше? Како и да е, најдов.. едно од Персин, другото од Ксерта. Фала ти
Ми се блокира мозоков, заборавив кај беше Венцо Има Гето спроти плоштад на ќошот и има на Треќа Македонска спроти Комодита Хоум низ степенички. Во Ксерта одамна не сум била, има ли убави модели?
Е за тоа зборев, спроти Комодита. Не знаев дека и кај плоштадот има Има, има. Фустанчиња од кежуал до свечени, панталони, кошулки, блузи сега подебели. Многу убави работи има и по пристапни цени.
Во тоа спроти плоштадот има многу повеќе избор и поубави модели, може малку е поскапо ама има убава роба. Мора да отидам во Ксерта, гледам по фб објавуваат убави работи ама не сум отишла вака убаво да разгледам, фала ти.
Слаба сум во објаснување со зборови и ориентирање, вака ако можеш да разбереш Баш тука на ќошов е, а си има и натпис, не можеш да го промашиш. Се надевам ќе се снајдеш. Ако треба уште нешто пиши Едит:Ова е стара слика, од 2015 од Google Earth.
А куде е Ксерта? И женски златан каиш куде можу да најду? За на фустан ми треба поелегантан, све преврте куде што ми текна и не најде
Ксерта е одма под Гето(овој на плоштад), ама од другуту страну, кд идеш од плоштад надоле накуде автобуску од десну страну. Одма под Спорт Д или Спорт Ријалити(не сам точно сигурна кое беше тамо), пишуе на таблу Xerta. За накит и ситну бижутерију БарБег ми е најдобро, ем евтино ем убаво. У други одамна не сам купувала, а некад и од Фиоре и задовољна сам.
ВО АЛФИ КАФЕ - КУМАНОВО И СКОПЈЕ, СО СЕКОЈА СМЕТКА НАД 599ден ВО АЛФИ ТЕХНОЦЕНТАР ВО ОДРЕДЕНИ СРЕЌНИ ЧАСОВИ ЌЕ ДОБИЕТЕ ГРАТИС КАФЕ (ПО ВАШ ИЗБОР)
Ќе Ве замолам ако имате контакт број од Schuster, овие што се 031/451015 и 071/234534 не се во употреба....