Za zal ne e moj stil duki daso nova samo etiketata ja zagubiv Odnapred se izvinuvam mozebi j nee za vo ovaa tema prasanjeto ama dali nekoj mozebi prodava akvarium
Здраво девојки, вчера купив едни сандали , мене ми се преубави меѓутоа беше многу гужва и затоа нее ги пробав земав 35 број и на крај дури и тие ми се малку големи истиот проблем го имам и со штикли , а со патики не стварно незнам.. Ги земав 750 ден на попуст , сега ги давам за 450 ден пошто нема да ги носам ако некоја од вас има слаба нога и ако и се допаѓаат нека ме контактира за да и пратам по карго . Во прилог ви праќам фотографија со етикета со се. За подетално може да ми пишете порака да се договориме. (Цената не е фиксна
Немам порачувано од Али и Амазон никогаш, ама гледам имаат некои исти парчиња облека, само што во Амазон се поскапи. Каква е облеката, многу ли е шкарт? Сакав некои бохо стил фустани, ама немој некоја завеса да ми стигне.
Продавам саморотирачка четка за коса ровента, и пегла за коса ровента. 3000 ден двете заедно. Четката е со 2 години гаранција https://www.neptun.mk/categories/FIGARO/ROWENTA-CF-9530-F0 https://www.neptun.mk/categories/PEGLI_ZA_KOSA/ROWENTA-SF-3212-F0
Продавам топ за вежбање, го нарачав онлајн ама не ми е точен. Го продавам пола од цената што ја пишува, толку го купив беше намален 50%
Zdravo devojki, go prodavam fustanov skroz nov so etiketa ne e nosen.. Crn, eleganten i preubavo stoi.. Odgovara na 44 i 46 broj, rastegliv e dosta.. Preubav e, no za zal mi e dosta golem.. Pisete mi ke se dog da cena.. Sekoe dobro❤
Продавам оригинал Дого ташна. Носена 2-3 пати, купена во странство. Линк од официјалната страна на Дого од истата ташна. За цена и повеќе детали и слики во ЛП. САМО ЗА СКОПЈЕ.
Продавам Зара плетен фустан во млечно бела боја, 900 денари, големина М, ама може да одговара и на L бидејќи не е премногу тесен. Спојлер: Повеќе слики Може малку матни се сликите бидејќи при прикачувањето се изгуби квалитетот, но кој е заинтересиран, нека ми пише лп и ќе сликам повторно доколку е потребно. Продавам Зара чевли со ниска потпетица во преубава светло сина боја, број 39. Носени само еднаш, бидејќи ги купив во погрешен број. Цена 1000 денари. Спојлер: Повеќе слики
Продавам чевли, еднаш носени. Цена 700 денари. Праќам по карго. Карго е на ваш трошок. Број на чевлите е 37.
Ring light. 2.000 den samo bez drzacot za telefon. Koj e zainteresiran ke mu dadam kontakt br od devojkata sto prodava
Продавам нови женски патики пума бр 39, преубави се ама големи ми се а не сакаат да ми ги заменат. Цена 1500 ден.