Продавам неколку фустани сите носени само еднаш по неколку часови за свадба. Цена на сивиот фустан е 1200 ден а другите се по 800 ден.
Продавам смарт часовник,Samsung Galaxy watch 4,нов,носен една недела (не одговара на рака) Цена 8000 ден. Ремчето е бело/светло сиво.
Продавам постелнини од IKEA Постелнина срце 150×200 е 600ден Постелнина крем 240×220 е 1200ден Постелнина сива 150×200 е 850ден
Го продавам фустанов, број S, купен од Label Nue од East gate mall. Носен е еднаш. За повеќе инфо пишете ми порака
Здраво девојки,продавам два фустани број L (малку поголеми од стандардно L) нови,не пробани,ги нарачав од Pinky shop, но ми се многу долги и големи. Доколку некоја е заинтересирана нека ми пише порака.
Koj broj se fustanite? НОВ, неупотребуван депилатор со гаранција добиен подарок за матура , ама имам веќе еден 1200 ден.
Продавам машки шорцеви, адидас оригинал, величина xl, нови само испрани и не ги носи сопругот големи му биле. Цена 500 денари. Повеќе слики во порака.
Сите одговараат на "S" големина, само бордото е од растеглив материјал и одговара и на поголеми бројки.
Продавам хеланки материјалот е преубав и не е проѕирен Цена:250ден Величини: 34/36 38/40 42/44 46/48 Продавам костими за капење по 350ден Величини: Сини 38,42 Виолетови 38,42,44
Продавам нова ташна, Marks&Spencer, некако не се пронајдов во моделот. Купена е 25€, ја продавам за 1000 денари.
Продавам converse високи старки, кремави, бројче 36,5. Патиките се два пати облечени, купени се во Артурс. Ги продавам затоа што ми се мали.
Продавам плакар и креветче за бебе со натказна за соблекување и фиоки. Стварите се во одлична состојба. Цена: 9000 денари