Продавам нови, женски, модерни, есенски обувки. Никогаш не се облечени поради утнат број затоа што калапот е поголем за број 37, што значи дека пасуваат на 38/38.5. Горниот дел е мек и растеглив што значи дека може да се комбинираат со фармерки, а најгоре стои и ластик. Купени се за 700 денари од Molini Shoes MK во јануари годинава и оттогаш до денес стојат во плакар необлечени. Цена: 500че
Барам некои вакви црни чизмички 35-36 број,ако некој има нека понуди(не мора со панделки,битно овој тип)
Го продавам фустанот, воопшто не е носен, стои етикета, нарачан преку интернет, не ми одговара големината, и не сакаа да ми го сменат. М големина е, ама е прилично широк, би одговарало на некој што носи Л. Цена 800ден. Ако е некој заинтересиран слободно нека ми пише
novi dobieni na poklon no za zal golem broj se 39 spavacha pamuchna nova nov nosen samo ednash no za zal veke mi e kratok M velichina odgovara i na S
Дали знаете некои инста профили кои препродаваат облека? Имам доста парчиња, ама не доволно да отворам јас да продавам. Па ако знаете некој профил што би ги објавил пишете ми
Здраво женски, Имам многу свечени фустани облечени само еднаш и сигурно нема никогаш повеќе, но се купени скапо па ми е жал само така да стојат во плакар, ако некоја девојка е заинтересирана можам да и пратам слики па ќе се договориме за цена. <3
Здраво, имам доста парчиња облека кои веќе не ги носам, дел бидејќи ми се мали а дел бидејќи имам доста работи по дома, па сакам да ги продадам. Се е добро сочувано, некои работи се и нови. Имам многу маички, неколку фустани, 2 пара фармерки, 3 пара шорцеви, и неколку дуксери и џемпери. Имам и ташни и парчиња накит (бижутерија) кои сакам да ги продадам. Доколку некоја членка е заинтересирана слободно нека ми пише, за цена ќе се договориме
Здраво Феминки Продавам нов преубав фустан 1750 денари Бројот не ми е точен :/ Број 38. Повеќе инфо во порака
Здраво. Продавам машина за кафе, 100 евра. Купена е во септември 2022 од Нептун, користена е многу малку, под гаранција до септември 2024.
Друштво нарачав Nike Joyride, вонсвемирски патики за трчање и утнав број Ги продавам, може да ги донесам да ги пробате ако сте загреани, ипак патика е, треба да се види како ке ви легне на стапало. Нарачани се од Америка, угол нови у кутија, одговараат на 37 (37,5) или 23см стапало. Ова е вториот пар од истиов модел шо го земав. Првите ги црцнав од носење. Мислам дека моделов никогаш не бил кај нас у продажба. Ко да трчаш по облаци, не можам да ја изнафалам патикава пуздер ги напраив и по Водно и на кеј и триста пати се перени у машина, ретко добра патика. https://www.nike.com/joyride - еве ги, иам сликчиња у мобилен од патиките дома на мобилен, пишете ми кој е за проба ќе испопраќам се.