Продавам фустан, нов со етикета, величина М, но моделот е широк ќе одговара и на Л. Цена 800 ден. Продавам палто, розева боја, еднаш носено, величина S. Цена 900 ден.
Продавам јакни скоро нови. Цената е од 250 до 700 денари. И фармерки и кошули по 200 денари. Сите се величина за конфекциски 38/40. Ќе ви испратам слики во инбокс ако има некој заинтересиран зашто бааѓи слики се
Во последно време секаде забележувам работи кои што се носени или пак нови но сепак не се од продавница чим сте го донеле дома, го продавате по цени исти буквално како по бутици или 100ка две поевтини. Не ми е јасно искрено, кој и зошто би купил нешто такво за иста цена што да прошета ке најде во продавница за истите пари, имајте малце осет, чим парчето веќе го имате значи не е ново ганц и тоа треба да биде 60% од неговата реална цена.
Дали има некој заинтересиран за замена на ајфон11,користен година време но сочуван одлично со самсунг за таа цена ?
Zdravo, ja prodavam oblekata poradi mali broevi, Ili nosena nekolu pati, za poveke informacii pisete mi vo poraka
Adidas патики (бр.29) со потпис на Messi, удобни и многу фраерски. Облечени неколку пати. Израдувајте ги вашите дечиња со уникатни фудбалски патики. Цена:800 денари праќам по карго
СЕКОЈ ПРОДУКТ ПО 100,оо ДЕНАРИ. СЕКОЈА ТАШНА ПО 200,оо ДЕНАРИ КОПМПЛЕТИ 300,оо ДЕН. УБЕТКИ 200,оо ДЕН
Продавам два спреја, за спречување на косопад и/или почетен стадиум на алопеција. Купени се по 4000 денари еден, јас ги продавам двата за толку. Станува збор за кинески лековити билки за поправување на оштетени фоликули на косата.За дупки по главата без коса и ќелавост на челото, како и превентивен производ за оштетување на косата за сите типови коса. Доволно за едномесечна употреба. Јас искористив по едно од овие веќе немам потреба, затоа ги продавам. (Мирисаат доста лошо, едното содржи од нив црн пипер,се прска и се масира со ракавици). п.с не станува збор за бизнис, туку за фазла по едно останати дома. А за резултати од нив можете да најдете насекаде, до сега нема незадоволен од производиве