Продавам три половни лап топа и два половни мобилни телефони на тач ако некој е заинтересиран нека ми пише лп
Продавам ротирачка четка ровента купена од нептун , употребена 1 -2 пати максимум , пошто се ишишав пократко . цена :3200 денари четката е гланц нова со кутија и додатоци
Gi prodavam dvata fustani, noseni se Ednas samo Ciklama boja, na vtorata slika bojata e Po jaka vo zivo e kako na prvata, nosen Edna's, svetkav odgovara za S I M vel ,Cena 2900 den Nosen Edna's, odgovara za M I L vel Cena 2900 den Za poveke info pisete mi vo inbox
Здраво, доколку некој продава количка на акумулатор за дете, нека ми пише во порака цена и слика. Фала
Povelete na moja garderoba razgledajte na koleska profil ubavi parcinja ima pozz ❤️ https://mojagarderoba.mk/aloealoe-34557
Продавам две креми за лице многу малку користени( 2-3 пати), на Nacomi се. 1200 ден двете креми заедно.
Здраво девојки, Ова е мојот профил на моја гардероба има добри парчиња и секојдневно ставам по некое ново парче па да погледете ако сакате ќе ви го споделам линкот https://mojagarderoba.mk/rosaaaa-29553
Здраво, Продавам нови ( со етикета) сукњи, секоја по 1000мкд, величина Л. Нарачани преку интернет страна, мене не ми одговара величината, затоа и ги продавам.
Dali ima nekoja da mi ponudi garderoba ama xxxl? Baagi se zdebeliv i zimava mi treba se, od trenjerki bluzi itn.ako ima nekoja da prodava neka mi pisi lp
Се продаваат два фустани во одлична состојба. Фустаните се облечени само 2 пати. Сивиот фустан е купен од Елена Лука, со редовна цена од 5700 денари. Величина: 40, но одговара и на 38 Цена: 1200денари. Розевото фустанче е купено од бутикот Ламас, со редовна цена од 5500 денари. Величината е 40-38. Цена: 1000 денари. За повеќе информации слободно пишете ми во инбокс. Се продава фустанче од Nana, со редовна цена 6000 денари, фустанот е облечен само еднаш, исто така доаѓа и со уште едно ременче кое што е право само како материјалот на долниот дел. Величина: 42 Цена: 1200 денари. Се продава шарено фустанче купено од брендот Ипекјол од Турција, фустанот е облечен само два пати и е во одлична состојба, како нов. Фустанот е купен за 35 евра. Величина: 40 Цена: 900 денари. Фустанот е купен од Грција, од бутикот Kellys, фустанот е во перфектна состојба и е со миди должина. Редовната цена е 40 евра, облечен е само еднаш. Величина: Стандардна Цена: 1000 денари За повеќе информации пишете ми слободно во инбокс. Се продава фустан купен од бутикот Вип во Скопје. Фустанот е облечен само еднаш и е во топ состојба. Величина: 38-40 Цена: 600 денари. Се продава фустан купен од Котон, облечен е два пати. Фустанот има мал отвор на стомакот и е миди должина. Величина: М Цена: 500 денари
se prodava 1500 denari sostojba 10/10 broj M se prodava 800 denari sostojba 10/10 s/m velicina se prodava 1000 denari sostojba 10/10 velicina L se prodava 1800 denari (windproof) sostojba 10/10 velicina L se prodava 1200 denari velicina M sostojba 8/10 se prodava 2000 denari velicina L sostojba 10/10
Komplet od 4 fustani, site novi nenoseni. 1.Lc waikiki belo so crni rigi i kolance na polovina, br L. 2.struzanka belo so teget rugi, broj L. 3.Reserved crno na belo rigi broj L. 4.Lc waikiki teget so belo rigi broj L. Site se so likra. Komplet site za 1000 den