Продавам Пума патики, носени само еднаш, број 38.5. Ги продавам поради што бројот не е соодветен. Купени во Спорт М, за 4.290 како што може да се види на сликата (истата боја не е достапна на страната, но цената и моделот се исти како на сликата). Ги продавам за скоро пола од цената односно 2.300. Доколку сте од Скопје во околината на Центар може да ви ги донесам до дома.
За роденден ми ги имаат донесено Цинк спрејот од НоваЕксперт и Конопка Calming кремата за мрсна и нормална кожа. Меѓутоа, јас не ги користам овие продукти, така да ги продавам за 100 ден помалку (значи 270 ден за кремата и 380 за спрејот).
Zdravo Sakam da vi ponudam polovna obleka koja e ednash oblechena ,moze da mi pishete vo lp ako ste zainteresirani
Здраво девојки продавам салонки и праќам по карго, за Кавадарци може и лично. - Црни комплетно нови потпетици, никогаш не се носени. Број 39, веројатно и на 38 ќе одговараат со подлога. Ремчето се вади. Немаат никакви маани. Ценат е 400. - крем светли штикли исто така нови никогаш не носени, 39 број би одговарале на 38 со подлога. Ремчето се вади. Цена 400. - елегантни црни штикли облечени еднаш само за на свадба. Немаат никакви оштети или гребнатинки. Број 38, цена 350. Продавам праќам по карго за Кавадарци/Неготино може и лично - Кроп топ величина М/Л, добиен на подарок но мене ми е голем. Цена 150. - Сукња Abercrombie & Fitch величина С носена 3-4 пати. Цена 300. - Фустан со две страни, односно врвките можат да се носат од напред или на грб. Величина С/М. Цена 300. - Сукња Stradivarius величина С, не е но дена воошто. Цена 250. - Сукња Nicki Minaj величина С комплетно нова без оштетувања. Цена 250. Продавам нови два пара фармерки број 36 - С од брендот Hollister и Abercrombie and Fitch. Цена за еден пар 400€. Купени се 49$ и 85$. Продавам здолниште Adam Levine size S/M, целосно ново 250 ден. Ги продавам следните работи Сите работи се нови без етикета Карго панталони - 350 ден Кроп топ 150 Жолта блуза 150 Војнички панталони 150 Бели панталони 250 Кошула 300 Фустснче 200
Здраво девојки, ги продавам фустанчињава, поради погрешна величина, стандард се но имаат и ликра, кафено и зелено/ сино, 1300 ден.
Здраво, дали може да ми објасните како оди начинот на продажба, плаќање итн. Сакам да понудам некои работи овде. Благодарам однапред.
Прикачи слики, заинтересираните ке ти пишат во порака и ке се договорите за праќање преку карго. Во каргото ке треба да кажеш колку ке треба да ти платат, за да не им ја дадат нарачката без да платат
Ти благодарам. А постои ли заштита од нечесна порачка така да ја наречам. Во смисла не сака да ја прими робата, а каргото е веќе платено од моја страна?