versace red jeans 75ml оргинал. Го продавам 1000 ден со вклучена достава. Го продавам бидејќи ми е претежок . Купен е од free shop.
За цена ќе се договориме.Фустаните се без никакви оштетувања и носени по еднаш и зелениот два пати. 1.Стандард големина,со шлиц 2.Под колена,исто стандард број. 3.До колена. Доколку сте заинтересирани контактирајте ме во порака.
Толку им е реалната цена. Ја би рекол и скапо е. Треба да се до 500 еур. Леџит се. Одамна продаваат на еден друг форум кај нас поврзан со ИТ (да не го именувам, да не кршам правила)
Hyundai i40 1.7 crdi, 2012 •Поминати 300 000km •Дизел •Рачен менувач •Караван •87kW/118ks •Еуро 5 Колата е увезена од Холандија, со платени сите давачки до регистрација, регистрирана до 01.2024! Опремена е со: -темпомат -фрижудерче во кабина -електрична рачна -команди на волан -сензори за дожд -автоматски светла -автоматско затемнување на ретровизори -навигација -електрика на ретровизори -еуро кука -двозонска клима -старт/стоп систем -палење на копче -bluethoot -keyless entry -камери -фабрички затемнети стакла -електрика на седишта -воздушни перничиња -алуминиумски оригинален резервен бандаж - 6 брзински менувач и многу друго. Колата е во одлична состојба пали-вози, може да се види и проба во секое време. (колата се наоѓа во Виница) Цена: 10 500€ За повеќе информации: 078/696-815 Бојан
Prodavam rotiracka cetka-fen, so 2 dodatoci od 4cm i 5cm i jonizator. Moknost od 1000 W, opcija za laden vozduh i vrtenje vo 2 pravci. Koristena e nekolku pati, nema nikakvi ostetuvanja Cena 2300
Ги продавам патиките погоре бодејки ми се големи, 37 ми број се, а ќе одговараат на тој што носи 38 ми. Нарачани се од интернет, мислам дека не се оргинал, јас ги платив 1850ден, ако ги сака некој ќе ги дадам за 1500 ден. Значи пак ќе кажам незнам дали се оргинал не се разбирам во тоа, ама мислам дека не се за тие пари, бидејки знам дека ќе ме прашате, ако ги сака некој нека ми пише
Продавам нови пантолони, без етикета, само пробани - не се носени ниту еднаш, цветни и свечени, а се преубав крој. Број 36. Ве очекувам
Продавам ново некористено детско креветче, со фиока во која има можност да се стави душек за 2 деца да спијат. Пишете ми во порака за слики и цена. Цената е симболична (пола од вредноста).
Дали можда е некој заинтересиран за ваква јакна? S величина, ми се свиѓаше моделов а немаше М и ја земав со цел памет една величина помала и малку ми е кратка а ја сум висока носена е можда 15-тина пати ако некој е заинтересиран нека ми пише пп купена е 100€ ја продавам 55€
Здраво Продавам тв комода, во одлично сочувана состојба. Има простор за складирање облека, чаши/украси и мини библиотека. Димензиите се 223х58х194 Цена 9000 ден, за повеќе инфо во порака.
Zdravo, prodavam novi patiki marka usa-pro, kupeni od Anglija. Br.37 no povekje odgovara na 36, zatoa i ne gi nosam. Mnogu se meki i pogodni i za 5rening. Cena 1.200. Ako ste zainteresirani, pisete lp.
Продавам Iphone 11, 128gb, купен од Америка, батеријата е заменета во Мобилекс, не е менувано стакло никогаш. Цена 300 евра
Продавам ваучер за нова година во Атина, 2 ноќевања во хотел во центар + автобуски превоз, тргање петок вечер, враќање вторник сабајле Поаѓање од Прилеп, Битола За повеќе детали ЛП Купено е 16200, продавам за 15000 или пониска цена, може и на рати