Prodavam Puma patiki vo originalno pakuvanje cena 2500 den. Golemina 38 24 cm. Kupeni se Germanija. Se prodavaat original Kozni TOM'S cizmi kupeni vo Germanija. Cena 3000 den broj 38 24 cm. Se prodava nova nenosena tasna dobiena na podarok no ne e moj stil. Brend Alessia Massimo. Cena 1000 den.
Zdravo devojki Prodavam vencanica siena vo Atelier Kocareva. Dokolku nekoja e zainteresirana neka mi pise
https://shapingnewtomorrow.eu/collections/classic-shirt/products/classic-shirt-white-slim XL слим 2500
Ги разгледував некои од темите и сосем случајно сега наидов на твојов коментар, како порачано Јас го продавам мојот фотоапарат, постар е и малку го имам користено. Апаратот е Sony Cyber-shot DSC - HX5V и е во одлична состојба. Ако си заинтересирана пиши ми (и тагни ме за да видам) или тука или во лп.
Продавам парфем Miss Dior. Само еднаш прснато. Денес купен од Schatze. 30мл, купен 4380денари. Го продавам 4000денари и каргото јас го плаќам.
Го продавам. Големина 38, ама е со шнирање, па има флексибилност. Носен еднаш, 2ч. Испран на хемиско. За цена ќе се договориме
Продавам таблет Lenovo Tab P11 Gen 2. Таблетот е купен од Нептун во септември 2023 по цена од 18499 ден. и има гаранција до септември 2025. Користен е многу малку, одлично е зачуван, доаѓа со кутија, маска, документација. Надграден е на Android 13. Цена: 16.000 ден.