Шеширот е рачно изработен, може да се прилагодува на главата со ленти за затегување кои не се гледаат. Одличен моден додаток за престојните топли денови. Нов Повеќе слики во порака Цена 700 ден
Продавам ташна Мона, купена во Мона во Скопје. Носена буквално еднаш. Ташната е елегантна, голема и удобна. Повеќе слики и инфо во порака Цена 5500ден
Se prodava sokovnik Соковник fabbygo PLJR– 301 INOX. Dobien na podarok nov neubpotrebuvan. Cena 1500.
Здраво, се продаваат кожни чевли, купени од Пеко. Носени се два пати, не ми одговара бројот. Бр. 39 Цена: 3.000 ден. Ако сте заинтересирани пишете ми во дм.
Продавам нова и речиси неносена облека од Манго, Мотиви и др (стоена здиплена во плакар) по поволни цени
Продавам свечени фустани облечени само по еднаш. Лилјаков 1000 ден, со постава, ве отвор напред и на грб, ракавите се со мал набор, М број Црн долг фустан 2500, назад на врзување како корсет, број 2 (Купен од Турција) одговара на 38 Праќам и по карго
Продавам нов фустан. Фустанот воопшто не е носен и е уште со етикета. Одговара на број 36/S. Цена: 2000 ден
Продавам нова кошула бр.40 одговара на XL Ракави со манжетни боја златно тиграста полиестер 95% еластин 5% Цена 450 ден
Prodavam fustan sherri hill , kupen od amerika. Ednas e oblecen , kupen e 700 eur go prodavam za 300 eur. 6ka broj, odnosno s
Го продавам фустанчето од сликата, го купив 300 денари ама го продавам за 250, број S ама многу е растеглив и има ластик горе, одговара и на М. Го продавам затоа што наместо зелена, ми пратиле ваква.