https://jysk.mk/public/ck/prd/3670397/3b50065c-00de-11eb-aa06-02004c4f4f50 Продавам исти вакви во кутија неотпакувани 2 столици 3000 ден
Продавам кревет кој што се отвара и може да се користи за спиење за две лица,многу малку е користен,во одлична сосотојба по поволна цена Заинтересирани може да ми пишат
Zdravo Prodavam crveno fustance xs velicina kupeno od hm,fustanceto ne e nitu ednas obleceno.Go prodavam poradi mal broj,t.e ne mi odgovara xs velicina inaku e so etiketa.Pred 7 dena kupeno e po cena od 2400 den go prodavam za 1000 den
Prodavam masazer, kupeno od setec pred mesec dena za 3000den, koristen 2 pati. Posledna cena 2000den so garancija.
Нова сатенска кошула од Зара со етикета. Купена 1300 ден ја продавам за 600. Големина S ама моделот е relaxed fit.
Продавам MacBook M1 Pro, 16GB, 512 SSD, 14”, 2021, користен 1 година и 7-8 месеци, одлична состојба. 66.000ден
На твое место би ги подарила на некој што нема, ем 3 години носени, ем се познава дека се оштетени малку.
Не знаете кој во каква финансиска ситуација сте и зошто продава нешто. Ако толку сакате да сте хумани, ете вие купете ги, па подарете ги некому.
Здраво! Се продава iphone XR 128GB, сочуван без гребатинка. Оргинален дисплеј, никогаш не е отворен. Купен од Istyle. Добивате и 4 маски доколку ги сакате. Цена: 10500ден. Rowenta x Karl Lagerfeld фен четка со додатоци, две четки за фенирање, една за исправување, фигаро, фен додаток, штипки и торбичка за складирање. Два пати пробано, не одговара за мојата коса. Уште е под гаранција, купено од нептун. Цена: 2500ден.
КРЕМ ЗА ЛИЦЕ СО ЗАШТИТЕН ФАКТОР SPF 50 ACTIVE SIN SENSITIVE DOCTOR'S SUN За Цел Ден Да Сте на Сонце, Безгрижно и Без последици Цена 300 дeн.