Продавам користен сочуван смарт часовник GPS Garmin Vivoactive 4s. 7000ден. Следуваат и плус 7 ремчиња. Карактеристики: • Keep an eye on your health 24/7 with Pulse Ox1 and Body Battery™ energy monitor features and by tracking your respiration, menstrual cycle, stress, sleep, heart rate2, hydration and more • Track all the ways you move with more than 20 preloaded GPS and indoor sports apps — including walking, running, cycling, pool swimming, yoga and more. • Smart Notifications • Music • Garmin Pay
Prodavam nova jakna vero moda golemina L cena 2500 denari. (realnata cena ja imate podolu na slikata od sajtot 119e) Fustance pemkie golemina S/M cena 400 denari. Pantaloni comptoir des cotonniers dabrico. Golemina XS. Cena 1200 denari.
Zdravo zenski baram vakva ista tasna od koton ako nekoja ima i saka da ja prodava neka neka mi pise inbox, neka e i koristena samo da ne e ostetena pozz
Продавам IPHONE XR 64gb PRODUCT RED. Телефонот е многу сочуван, нема ниту една гребнатинка. Цена: 150 евра
јас продавам со тие димензии но креветот е клик-клак со супер состојба 3 години стар , скоро не користен
Продавам смарт часовник Самсунг галакси фит3 бел Нов, неотпакуван Цената е 3790, го продавам за 2.500ден И слушалки исто нови неотпакувани цената им е 1220ден,ги продавам за 900ден.
продавам кревет клик- клак со навлака за вадење и перење, доле простор за складирање, се крева на две нивоа исправен и полулежечка положба , спуштен како кревет, цена 6500 ,купен 14.000 во Скопје
Продавам Xiaomi Smart Band 9 сива боја https://www.neptun.mk/categories/SMART_CASOVNICI/Xiaomi-Smart-Band-9-Midnight-Black-BHR8337GL нов неотпакуван, земен е како гратис со купување телефон па не ми треба. цена 2200 ден.
Се продава користен како нов samsung galaxy watch 6. Купен од телеком на 19.10.2023г. 21.299 денари. (Во прилог и сметка) Саатот е ЛТЕ верзија и може да се користи како самостоен уред со е сим-картица. Се продава заедно со 3 магнетни ременчиња црно, сребрено и златно. Користено е само златното, другите две се нови како и оригиналното самсунг бело ремче и кутија. 10 500 ден. Цената не е фиксна