https://jysk.mk/public/ck/prd/6509800/6c524fd6-00f1-11eb-8eae-02004c4f4f50 Нов неотпакуван го продавам за 3000ден
Zdravo, koj saka da pogledne ekstra socuvana garderoba, canti, obuvki noseni ednas ili nikogas, voopsto nenoseni povelete razgledajte go mojot profil na instagram lady_garderober_onlineprodazba
Се продава тротинет од австрискиот бренд Scoot & Ride многу малце користен боја kako на фотографијата, 3500 ден.
Prodavam dva fustana Siniot velicina 46, naracan od Asos po cena od 52 evra, go prodavam za 2400 denari Cveniot velicina XXL naracan od h&m po cena od 60 leva, go prodavam za 1200 denari Pisete mi za poveke fotografii
Продавам мантил од Зара. Величина M, oversize е и одговара на L или XL. Воопшто не е носен. Го купив онлајн, големината не ми одговара и не ми се исплатеше одење до Скопје за замена. Купен 3990 ден, го продавам за 2500 ден.
Продавам женски сандали, чевли нови - отпаковани само- не ми се точни - број 40 и 41 и женска летна гардроба од Зара со етикета нова- по симболични цени кој е заинтересиран ќе му пратам инбокс
Продавам Ana Hickmann наочари, некористени. Се продаваат бидејќи не одговараат. Модел како на сликава.